To je to što me zanima!

15 preslatkih ideja kako urediti bebu za blagdansko slavlje

Čipkane haljinice, kravate i kompletiće pripremite za fotografiranje mališana, a neka ostatak dana ili večeri vaše bebe provedu u odjeći koja je prvenstveno udobna i topla
Vidi originalni članak

Bebin prvi Božić dan je kojeg zasigurno nećete nikada zaboraviti. To je prvi put kada će možda nositi i preslatku crvenu kapicu ili kada ćete je obući u malog vilenjaka. No to naravno nije lak zadatak. Dok vi budete pokušavali djetetu odjenuti sve što ste zamislili, ono će se vjerojatno truditi da tu istu odjeću skine jer njega neće zanimati odjeća već igranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukoliko imate bebu koja još puzi, izbjegavajte haljinice i duge suknje za djevojčice, jer će im se uplitati među nožice i praviti probleme. Ukoliko baš želite da vaša princeza bude u punom sjaju, odaberite komplet s hlačicama ili vrlo kratku suknjicu u kombinaciji s tajicama.

Spremite čipkane haljinice i kravate samo za fotografiranje, a neka ostatak dana ili večeri vaši mališani provedu u odjeći koja je prvenstveno udobna.

OUTFIT DANA Retro traperice uz kožnati sako i veliki šal atraktivnih tonova

Na tržištu se nudi zaista pregršt slatkih kompletića u koje možete obući vaše mališane. Oni mogu biti sobovi, djeda mraz, maleni vilenjaci, mogu nositi preslatke božićne pidžame i još mnogo toga. Ti kompletići definitivno će napraviti najslađe uspomene. 

Mi smo za vas pronašli preslatke fotografije kako bi smo vam dali ideju što da odjenete svojoj bebi za Božić (i ne brinite nisu u pitanju samo božićni kompletići):

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • retita🦋 21.12.2021.

    Bebe i djeca nisu igračke. Njihovo odrastanje iz dana u dan trebala bi biti radost roditelja, članova obitelji i bliskih prijatelja. Sve ostalo je želja za dokazivanjem, ostvarivanje vlastitih neispunjenih snova i potreba da ti se drugi dive. Od toga djeca nemaju ništa, roditelji možda samo lažnu sreću.

  • Larsen 21.12.2021.

    Umijesto, da iz svoje dijece pravite klovnove donirajte taj iznos za djecu koja nemaju ni Božične jelke!!!!

  • Siva Lubanja 21.12.2021.

    Sve je laz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare