To je to što me zanima!

20 modnih kombinacija za Valentinovo: Nikako nemojte zaboraviti staviti nešto crveno

Istaknite se crvenom haljinom, suknjom ili nabacite ženstveni kaput. Ako ne volite nositi crvenu odjeću, usne istaknite ružem u strastvenoj nijansi ili oko vrata zavežite satensku crvenu maramu
Vidi originalni članak

Valentinovo je pred vratima, a ako još niste odabrali savršen outfit za vaš spoj, ne morate brinuti. Mi vam u nastavku donosimo 20 inspirativnih kombinacija koje vam mogu poslužiti za skoro pa svaki izlazak koji planirate - bilo da se radi o romantičnoj večeri, odlasku u kino, omiljeni bar ili provođenju vremena kod kuće s boljom polovicom.

PROMO Znate li koliko mirisa možete razlikovati? Iznenadit ćete se

Ukoliko se odlučite za nešto ležerniji plan, primjerice, napravit ćete večeru kod kuće i opustiti se uz omiljeni film, kupku i svijeće - nemojte ostati u pidžami ili trenirci. Sredite se bez obzira ako ne idete nigdje - osjećat ćete se bolje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi već dobro znamo kako je crvena boja, boja ljubavi i strasti, a ta boja je jedna od najpopularnijih bez kojih mnogi ne mogu zamisliti Valentinovo. To je istina, pa vam savjetujemo da taj dan barem nešto na sebi imate crveno. To može biti crveni ruž, crvena haljina, torbica, košulja ili omiljena marama. 

Ovo su naši favoriti, a vjerujemo da ćete i vi pronaći nešto za sebe.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nec.1996 14.02.2022.

    ja uvjek stanem kada je crveno, a crveno vole samo bikovi ,,

  • 14.02.2022.

    Crvena odlična boja i uvijek prava stvar.

  • 14.02.2022.

    Br 1 i br 12.

Komentiraj...
Vidi sve komentare