To je to što me zanima!

24sata i Budi.IN daju 10 haljina najpoznatijih domaćih kreatora

Dizajneri poput Aleksandre Dojčinović, Matije Vuice i eNVy rooma, daruju maturanticama 10 prekrasnih haljina za pamćenje. Natječaj traje do 16. travnja
Vidi originalni članak

Deset maturantica, čitateljica 24sata, ove će godine posebno zablistati na maturalnoj večeri - 24sata i portal Budi.IN daruju vam haljine najpoznatijih hrvatskih dizajnera!

Matija Vuica, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS, Hippy Garden, Krie Design, Martina Felja, Arileo i BiteMyStyle by Zoran Aragović pripremit će samo za naše maturantice deset prekrasnih haljina u kojima će ovaj poseban dan za sve naše školarke ostati u još ljepšem sjećanju. Natječaj je otvoren od danas do 16. travnja, a osim haljine u trajno vlasništvo na dar ćete dobiti i kompletno osmišljen styling. 

Naš tim profesionalnih stilista, vizažista i frizera uredit će vas za modno snimanje s kojeg ćete dobiti i fotografiju za uspomenu. Svake srijede u rubrici Moda i ljepota u 24sata te svakodnevno na portalu Budi.IN pratite kako natječaj napreduje. Prijavite sebe, sestru, prijateljicu, djevojku, kćer, unuku - jedini je kriterij da je djevojka maturantica. 

Prijave su isključivo putem obrasca Wufoo na portalu Budi.IN te osim osnovnih podataka i fotografija svakako trebate napisati i zašto smatrate da ste idealna kandidatkinja za neku od ovih jedinstvenih haljina. 

Ponosni smo što su velika dizajnerska imena dio ovog projekta, kao i na to da možemo biti dio najsvečanijeg dana u životima naših srednjoškolki. Objava dobitnica je 23. travnja u 24sata. Sretno!

Kako se prijaviti? 

Od danas, 2. travnja, pa sve do 16. travnja 2014. možete se prijaviti isključivo na portalu Budi.IN putem obrasca wufoo. u obzir ćemo uzimati samo valjano ispunjene prijave pristigle na ovaj način. Više doznajte na www.budi.in. 

Napomena: Haljine na fotografijama su ilustrativnog karaktera. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare