To je to što me zanima!

5 znakova Zodijaka u kojima su žene prirodno lijepe i pametne

Jedne odišu kraljevskim šarmom koji doprinosi njihovoj prirodnoj ljepoti, druge su avanturistice u duši što ih čini neodoljivima, a ima i onih koje bez napora spajaju ljepotu s inteligencijom
Vidi originalni članak

Ovan

Žene Ovnovi poznate su po dinamičnoj energiji i neustrašivoj prirodi. Njihova ljepota leži u samopouzdanju, a inteligencija se očituje u dobrim liderskim sposobnostima. Vatreni duh pripadnica ovog znaka čini ih prirodno privlačnima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci

Žene Blizanci osvajaju tako što bez napora balansiraju ljepotom i pameti. Njihov šarm dolazi do izražaja kroz dosjetljivost i zanimljive razgovore. Pripadnice ovog znaka napreduju kad imaju dobru mentalnu stimulaciju. One prihvaćaju promjene, vrlo su prilagodljive i osvajaju magnetskom privlačnošću.

ZAPISANO U ZVIJEZDAMA Kakve muškarce privlačite po znaku Zodijaka: Ovnica ovisnike o avanturi, a Djevica senzibilne

Lav

Žene Lavovi odišu kraljevskim šarmom koji doprinosi njihovoj prirodnoj ljepoti. Inteligencija pripadnica ovog znaka dolazi do izražaja kroz njihove ambiciozne težnje i odlučno vodstvo. Teško ih je ne primijetiti. One su graciozne i staložene. 

Vaga

Žene Vage poznate su po urođenom osjećaju za ravnotežu i sklad. Njihova ljepota ogleda se u gracioznom ponašanju i težnji prema estetici. Iza šarmantne vanjštine jedne Vage krije se oštar intelekt koji teži poštenju i pravdi. Pripadnice ovog znaka bez napora spajaju ljepotu s inteligencijom, stvarajući zadivljujuću auru koja je vrlo privlačna.

GODINE IM DOBRO STOJE 4 znaka Zodijaka koji stare kao dobro vino - što zreliji, to bolji

Strijelac

Žene Strijelci su avanturistice u duši što pridonosi njihovoj privlačnosti. Po prirodi su slobodoumne i uvijek traže nova iskustva. Inteligencija se ispoljava kroz njihove filozofske umove što ih zna činiti dubokim misliocima, prenosi astrotalk.com.

 

Idi na 24sata

Komentari 228

  • pinokio12 20.01.2024.

    svaka koja nema brkove prolazi 😅😅😅

  • haroldica 20.01.2024.

    opet prc milojko za djevicep😂

  • DancingQueen 19.01.2024.

    Duplo u sridu.😊🎯

Komentiraj...
Vidi sve komentare