To je to što me zanima!

'Ako vam grudi vise kao i meni, uz ovaj trik izgledat će odlično'

Amerikanka ističe kako djevojke s lijepim dekolteom imaju ono što ona nema, ali zato savjetuje kako to nadoknaditi. Pokazala je trik kako da vam dekolte izgleda bujno i seksi u bikiniju, unatoč grudima koje vise
Vidi originalni članak

Sarah je samoprozvana članica 'kluba opuštenih grudi' i nije ju briga što nisu prpošne. Podijelila je i trik kako da one izgledaju živahnije u bikiniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što se udebljala, a potom i smršavila, od prsate, prpošne djevojke postala je ona sa spuštenim grudima i podijelila je na društvenim mrežama savjet za sve one cure koje imaju isti problem poput nje. Amerikanka Sarah je priznala da je ostala s 'bakinim sisama' nakon gubitka kilograma, ali to zapravo nije loša stvar i njoj se sviđaju.

NIJE ZADOVOLJNA REZULTATIMA U Turskoj potrošila 18.000 eura na nove zube, grudi, stražnjicu i trbuh: 'Sada žalim zbog toga'

- Jako ih volim i svi koji me poznaju, znaju da ih volim - rekla je. Iako je priznala da joj nedostaju njezine veće i čvršće  grudi, uspjela je dostići željeni izgled zahvaljujući nekoliko jednostavnih trikova.

Prva stvar koju svatko s opuštenim grudima treba znati jest da će vam odjeća automatski izgledati drugačije jer je nećete ispuniti na isti način, rekla je. Jedna stvar koju ona radi kada želi učiniti da joj grudi izgledaju podignutije jest mijenjanje naramenica na gornjim dijelovima grudnjaka. Demonstrirajući kako nosi gornji dio bikinija, pokazala je razliku između normalnog nošenja, i prebacivanja jedne naramenice preko vrata na drugo rame, kako bi grudi više stisnula.

@witttysmittty Replying to @crackerbarrelgirlie keep em in, push them up, let em hang, DO WHAT U WANT! #weightloss #psoriasis #outfits #summervibes #tryon ♬ original sound - smitty

- Kad su ti grudi opuštene, pogotovo kao što je moja hrpa opuštene kože, one jednostavno padnu, pa želim nešto što ih gura unutra i prema gore - kaže. Poigravanje s naramenicama gura grudi, dajući im trenutno bolji izgled.

'NE SRAMIM IH SE' Ima najveće grudi na svijetu: 'Svaka teži kao dvije lubenice, a narastu po 2,5 cm mjesečno'

Ali to nije njezin jedini trik. U danima kada želi prigrliti opušteni izgled, topiće nosi malo drugačije. Objasnila je da je ponekad najbolje raditi s onim što imaš, zbog čega voli istaknuti opuštenost poprsja pokazivanjem donjeg dijela grudi.

- Volim ih pokazivati i kad su opuštene - kaže.

@witttysmittty #greenscreenvideo @carlyweinstein1 ♬ original sound - smitty

Ističe kako djevojke s lijepim dekolteom imaju ono što ona nema, ali zato savjetuje kako to nadoknaditi.

- Mi s opuštenim grudima to nemamo. Ali znate što mi imamo? Imamo ono ispod - ističe.

Noseći isti gornji dio bikinija, pokazala je kako njegovo povlačenje, kojim otkrije donji dio poprsja, može dati isti seksi izgled. Obožavateljima su se svidjeli njezini savjeti i trikovi za opuštene grudi i jedva su čekali da ih i sami isprobaju.

- Upravo si spasila moje ljeto - zahvalne su.

- Ovaj je video bio toliko informativan - oduševljeni su.

SVIĐA JOJ SE PRIRODAN IZGLED Eksplodirala joj je jedna dojka pa je odlučila odustati od silikona: 'Uklonit ću si i filere'

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mrTrobec 20.04.2023.

    Njoj jedino lopata može pomoći. Ni Amerikanke više nisu što su bile

  • 20.04.2023.

    Meni stoje ko mraktaritašici

  • 20.04.2023.

    Sise bi ju trebale najmanje sekirati 🙄🙄🙄obzirom na sve ostalo😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare