Obavijesti

Lifestyle

Komentari 64

Ima najveće grudi na svijetu: 'Svaka teži kao dvije lubenice, a narastu po 2,5 cm mjesečno'

Ima najveće grudi na svijetu:  'Svaka teži kao dvije lubenice, a narastu po 2,5 cm mjesečno'

Iako je ponosna na svoje grudi, ova Amerikanka tvrdi kako zbog njih ima problema s jelom i mora spavati na leđima. Također, teško joj je i stati u zahode u avionu te mora redovito vježbati

VIDEO

Žena s najvećim gudima na svijetu, Chelsea Charms (47), šokirala je obožavatelje na Instagramu pokazavši svoja ogromna prsa. Naime, posljednjih nekoliko godina nije izlazila u javnost, no čini se da se ova Amerikanka odlučila vratiti jer je nedavno objavila nekoliko zavodljivih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO: Slučajno pokazala grudi

Pokretanje videa...

Pokazala kako se sprema za dečkov rođendan, a svi su samo grudi vidjeli: 'Ovo su lubenice!' 01:05

Plavuša je na svojem Instagram profilu pozirala u brojnim elegantnim kombinacijama koje njezine ogromne grudi stavljaju u prvi plan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na jednoj fotografiji ima prugasti top bez naramenica, koji je jedva ostao na mjestu, dok je plavi top s naramenicama još više istaknuo njezine obline.

Obožavatelji su je nazvali "prelijepom", a mnogi su je tražili broj telefona. Također, u opis svog profila na Instagramu je napisala: "Jedini službeni profil najvećih grudi na svijetu".

Zanimljivo je kako se posljednji put u medijima Chelsea pojavila na britanskoj televiziji u emisiji This Morning na ITV-u 2011. Tada su je intervjuirali Phillip Schofield i Holly Willoughby.

Pokazala kako se sprema za dečkov rođendan, a svi su samo grudi vidjeli: 'Ovo su lubenice!'
Pokazala kako se sprema za dečkov rođendan, a svi su samo grudi vidjeli: 'Ovo su lubenice!'

U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX, a zbog zahvata koji si je dala napraviti joj neprestano rastu. Točnije, grudi je povećala sada već ilegalnim zahvatom kojim joj je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica. Taj materijal iritira sluznicu grudi te stvara serum koji povećava grudi, a taj proces može trajati beskonačno dugo.

Još 2011. rekla je da joj grudi svakog mjeseca narastu 2,5 centimetara. Tada je rekla i da će smanjiti grudi i ukloniti polipropilen, ali još nije dala nikakve službene informacije o tome.

'Drastično sam smanjila svoje ogromne grudi i to je najbolja stvar koju sam ikad napravila'
'Drastično sam smanjila svoje ogromne grudi i to je najbolja stvar koju sam ikad napravila'

Govoreći o svom tadašnjem zahvatu Holly i Philu, rekla je da su većini drugih djevojaka koje su obavile ovaj zahvat grudi prestale rasti same od sebe, pa da čeka da se to dogodi.

Napomenula je i kako je svoje grudi zove 'Itsy and Bitsy' te da su joj pomogle zaraditi za ugodan život dok je još radila kao egzotična plesačica. Međutim, otkrila je da ima problema s jelom i da mora spavati na leđima. Teško joj je i stati u zahode u avionu te mora redovito raditi vježbe kako bi mogla poduprijeti grudi, od kojih svaka teži otprilike kao dvije velike lubenice. Kazala je i da ih se ne srami te da su one čista umjetnost.

Nakon emisije brojni gledatelji su se uputili na Twitter kako bi prokomentirali njezin izgled, pa je u jednom komentaru pisalo: "Upravo sam vidio Chelseu Charms u emisiji...Pitam se samo zašto?".

Ipak, drugi gledatelji su se zabavili, piše Daily Star.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje