To je to što me zanima!

Ako volite čitati na plaži, ova ležaljka je kao stvorena za vas

Noar Lounge Chaise koja je na Amazonu dostupna u pet boja izgleda kao najobičnija ležaljka za plažu, ali s jednim ključnim dodatkom. Ima rupu za glavu na vrhu stolca
Vidi originalni članak

Većina se ležaljki za plažu može namjestiti u samo jednu poziciju, pa obično moramo birati hoćemo li se izležavati na suncu ili čitati; dok se oni najuporniji odlučuju za čitanje na ležaljci, s barem jednom rukom u zraku.

Tom je problemu napokon doskočila tvrtka Ostrich koja je ovo ljeto preko Amazona tržištu predstavila jednostavan, ali po mnogima genijalni izum: ležaljku za plažu s otvorom za lice.

'Noar Lounge Chaise', inače dostupna u pet boja, izgleda kao najobičnija ležaljka za plažu, ali ima jedan ključni dodatak -. jastuk za glavu na vrhu stolca se preklapa i otkriva praktičan otvor za glavu tako da možemo ležati na prsima, a istovremeno biti u idealnom položaju za listanje ljetnog štiva. 

BEZBRIŽAN ODMOR Na plaži vrijedne stvari stavite u pelene ili u kutiju od kreme

Zbog te male ali bitne preinake ova ležaljka može poslužiti i kao stol za masažu, a na njoj možete i odspavati, bez da vam sunce 'tuče ravno u lice. 

Žute, ružičaste i crvene ležaljke ćete na Amazonu platiti 44 USD (oko 290 kuna), a najskuplje će vas doći plavo-bijela, prugasta ležaljka koja košta 59 dolara (ili 388 kuna). Te su četiri varijante spremne za isporuku odmah, a iznimka je svijetlo plava ležaljka z 52 $ (oko 340 kn), za koju postoji lista čekanja od jednog do tri mjeseca.

I U MORE S NJIMA Zaštita: Balzami usne njeguju i čuvaju od opasnog UV zračenja

No do tada će i ljeto već biti gotovo pa će, ako se odlučite za tu boju, čitanje na plaži u ležaljki možda pričekati iduće. 

Kako piše Travel and leisure, ležaljka se može sklopiti u uski kvadratni oblik, a dolazi s trakom za jednostavno nošenje. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 17.07.2019.

    ma bezveze mi je ovo

  • 17.07.2019.

    Već dugo nisam ovako ležala na plaži, kada malo bolje razmislim, nisam nikada. Užasno mi je dosadno sunčati se ovako, a vruće. Ako već, onda u sat vremena 10 puta uđem u more...🙄Nebih mogla tako mirno ležati i čitati. Stotinu stvari bih izmislila da ustanem i ne ležim nepomična na suncu ka pingvin .

  • 17.07.2019.

    Super fora

Komentiraj...
Vidi sve komentare