Lifestyle

Komentari 62

Ako volite čitati na plaži, ova ležaljka je kao stvorena za vas

Ako volite čitati na plaži, ova ležaljka je kao stvorena za vas

Noar Lounge Chaise koja je na Amazonu dostupna u pet boja izgleda kao najobičnija ležaljka za plažu, ali s jednim ključnim dodatkom. Ima rupu za glavu na vrhu stolca

Većina se ležaljki za plažu može namjestiti u samo jednu poziciju, pa obično moramo birati hoćemo li se izležavati na suncu ili čitati; dok se oni najuporniji odlučuju za čitanje na ležaljci, s barem jednom rukom u zraku.

Tom je problemu napokon doskočila tvrtka Ostrich koja je ovo ljeto preko Amazona tržištu predstavila jednostavan, ali po mnogima genijalni izum: ležaljku za plažu s otvorom za lice.

'Noar Lounge Chaise', inače dostupna u pet boja, izgleda kao najobičnija ležaljka za plažu, ali ima jedan ključni dodatak -. jastuk za glavu na vrhu stolca se preklapa i otkriva praktičan otvor za glavu tako da možemo ležati na prsima, a istovremeno biti u idealnom položaju za listanje ljetnog štiva. 

Zbog te male ali bitne preinake ova ležaljka može poslužiti i kao stol za masažu, a na njoj možete i odspavati, bez da vam sunce 'tuče ravno u lice. 

Žute, ružičaste i crvene ležaljke ćete na Amazonu platiti 44 USD (oko 290 kuna), a najskuplje će vas doći plavo-bijela, prugasta ležaljka koja košta 59 dolara (ili 388 kuna). Te su četiri varijante spremne za isporuku odmah, a iznimka je svijetlo plava ležaljka z 52 $ (oko 340 kn), za koju postoji lista čekanja od jednog do tri mjeseca.

No do tada će i ljeto već biti gotovo pa će, ako se odlučite za tu boju, čitanje na plaži u ležaljki možda pričekati iduće. 

Kako piše Travel and leisure, ležaljka se može sklopiti u uski kvadratni oblik, a dolazi s trakom za jednostavno nošenje. 

Najčitaniji članci