To je to što me zanima!

Alexander Wang u New Yorku predstavio kolekciju za H&M

Sportska i urbana linija američkog dizajnera privukla je pažnju za H&M predstavljena je u New Yorku a osnova su casual modeli i zanimljive trenirke
Vidi originalni članak

- Ja živim u trenirci, a na ulici svi vole nositi sportsku odjeću - izjavio je američki kreator Alexander Wang čija je suradnja s H&M-om privukla pozornost modnog svijeta, piše New York Times.

Pogledajte video s revije:

Jessica Chastain, Mary J. Blige and Dakota Fanning bili su među gostima koji su gledali performans nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je bila modna pista. Kolekcija će biti dostupna u 250 trgovina diljem svijeta od 6. studenog 2014.

“Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije,“ kaže Alexander Wang. “Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili.”

U Hrvatskoj kolekcija “Alexander Wang x H&M” bit će dostupna u H&M Centar Cvjetni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • muskarac 20.10.2014.

    ne znam za zagreb ali u splitu se u H&M u prodaje samo "pazarska" roba, losa kvaliteta totalno a o dezenima da ne pricam! katastrofa

  • CUKRENA. 19.10.2014.

    Ne volim trenirke osim za po doma, a ova kolekcija mi se nimalo ne sviđa..:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare