To je to što me zanima!

Aliciju Keys za naslovnicu modnog magazina snimio je njezin 5-godišnji sin Genesis

Aliciju je za srpanjsku naslovnicu američkog izdanja magazina InStyle snimila njezina familija, a na njoj slavna pjevačica pokazuje svoj chic stil i naravno, ne nosi šminku
Vidi originalni članak

Alicia Keys krasi srpanjsku naslovnicu InStylea, a fotografiju na naslovnici snimio je njezin 5-godišnji sin Genesis. Osim njega, na snimanju su sudjelovali i njezin 9-godišnji sin Egipat te suprug Swizz Beatz, koji su također potpisali dio fotografija za potrebe magazina.

Fotografije prate priču o autorici koja je poznata ne samo po super stilu, već i činjenici da se ne šminka te je jedna od prvih koje su odustale od profi vizažista.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za super čistu odjeću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz fotografije u magazinu će biti objavljen i intervju, u kojemu Alicia ističe naglašavanje osobnosti i individualnosti.

- Za mene je najvažnije ono što možemo učiniti sada, bitan je trenutak, cijenimo jedni druge kakvi jesmo. Važan je način na koji odgajamo svoju djecu, način na koji biramo biti s drugima, način na koji se suočavamo sa svijetom. Na taj način mijenjamo stvari - smatra Alicia, piše Today.

SAMO DA SU LAGANE Lanene hlače - vole toplije dane, prirodne nijanse i sve trendove

Alicia je jedna od rijetkih slavnih dama u čijim je kozmetičkim torbicama uglavnom njega kože i lica. Od formula voli serume koji hidratiziraju, a od podloga samo one lagane, koje daju blagi sjaj i zdravi izgled.

SPORTIVO JE CHIC Karantena je kriva za trend: Cool cure nose bazičnu formulu trenirke, šilterice i tenisica

Njezin je stil također poseban te uz jednostavnu, zalizanu frizuru i zlatne ringove nosi raskošne basic majice ili volane u snažnim tonovima te klasične košulje i udobne hlače.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare