Lifestyle

Komentari 0

Karantena je kriva za trend: Cool cure nose bazičnu formulu trenirke, šilterice i tenisica

Karantena je kriva za trend: Cool cure nose bazičnu formulu trenirke, šilterice i tenisica

Nakon višemjesečne izolacije, koju neki i dalje proživljavaju, u fokus društvenih mreža i cool cura ušla je jedna od najležernijih kombinacija, inspirirana sportskim aktivnostima

Cure se fotkaju u bijelim majicama, u kombinaciji s trenirkom i nezaobilaznom šiltericom, a sve skupa uzrokovala je izolacija koja je od ljudi napravila miljenike udobnih krojeva koji su nekada bili rezervirani za sportske dvorane i slične aktivnosti. Crna šilterica, bazična majica s pojačanjima na ramenima i sive hlače od trenirke, uz neke chic tenisice, nova su urbana odora cool cura.

Crna je šilterica, kao klasičan i neutralan modni dodatak, simbol sportskih outfita, a praktična je i za dane kad kosa ne želi biti poslušna.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čistoću odjeće

Sive su trenirke postale cool, a s njima su se u fokus cura sa stilom vratile i debele bijele čarape, nekad asocijacija isključivo na - tenis.

Ipak, kad trenirka izađe van, ona ima novog stilskog partnera, a to je široki blejzer tamnog tona.

Bermude nisu samo od odijela, već dolaze i u trenirka varijanti, uz, naravno, tenisice i super lagani trench kaput. Sve skupa u znaku je mliječnih i sivih tonova.

Priroda voli zemljane tonove i retro šilterice, a za urbani štih zaslužan je lagani kaput u nijansi pijeska.

Veste su pune volumena i kratke, baš kao što to nalažu ovosezonski trendovi gornjih komada, među kojima su i mali kardigani te basic majice.

Najčitaniji članci