To je to što me zanima!

Amazon otvara platformu za brendove luksuzne mode, a prvi partner je Oscar de la Renta

Poznati američki modni brend i mega shopping carstvo napravili su suradnju te je de la Renta prvi brend koji je otvorio virtualni butik na Amazon platformi, u sklopu projekta "Luxury Stores"
Vidi originalni članak

Kako bi odvojio luksuznu odjeću od one koja to nije, Amazon je pokrenuo novu platformu unutar svog shopping carstva te planira iskoristiti zatvaranje brojnih robnih kuća i skupim brendovima omogućiti njihovo posebno online mjesto.

Prije dva dana, kuća Oscar de la Renta je prvi američki brend koji je otvorio virtualni butik na njihovoj platformi. Dućan je dostupan na aplikaciji Amazona.

KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE 2021. Rodarte za proljeće predlaže raskoš i cvijeće od glave do pete

No, ovaj butik neće imati samo plošne fotografije haljina na modelima, već će dostupne biti i kreacije snimljene u 3D tehnici, vidjet će se sa svih strana, na više modela, kako bi kupac dobio što bolji dojam kako to realno izgleda.

Amazon će omogućiti svim velikim brendovima da kreiraju vlastiti virtualni dućan, kako bi se izdvojili iz velike ponude, a plan je da se postavi kao pionir luksuzne robne kuće na virtualnoj adresi.

PROMJENE NA SCENI Tradicionalni tjedan mode postao je kombinacija digitalnih formata i manjih prezentacija

Pritom će brend moći sam regulirati ponudu, objavljivanje i, naravno, cijene. Tu će biti i varijanta izloga, u koju će dizajner sam postavljati ono što želi, ovisno o ponudi, sezonama i sličnim kriterijima, piše The Verge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare