To je to što me zanima!

Balmain Haute Couture: Mikro haljine s glamuroznim faktorom

Olivier Rousteing, kreativni direktor modne kuće Balmain, donosi jesensku kolekciju visoke mode, u znaku raskošnih tekstura i kratkih haljina čija fantastična tekstura voli sunce i boje
Vidi originalni članak

Pariška rijeka Siena poslužila je kao kulisa Balmainovim mikro haljinama, koje već sezonama moćno ukrašava kreativac Olivier Rousteing. Sličnim se kreacijama autor proslavio još prije niz sezona, kad je u svijet glamura i visoke mode uveo te minice, nabrijane detaljima, biserima i perlama.

Pošto se Tjedan visoke mode ovih dana u Parizu odvija online, dizajner je predstavio svoje modele na brodu koji je vozio po Sieni, prošle nedjelje, a dozu glamura dobili su i usputni gledatelji te oni na webu.

POGLEDAJTE VIDEO: Život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače revije imaju ograničeni broj posjetitelja, naročito one visoke mode, stoga je Rousteing oduševljen što je mogao ove kreacije predstaviti i slučajnim prolaznicima. Prezentacija je bila objavljena i na društvenim mrežama, a Balmain je prvi brend koji je imao live stream na TikToku. 

Kreacije je nosila i naša manekenka Ivona Bevanda poznatija kao Yvonne. Kreacije su glamurozne, neodoljive u teksturama koje samo krojačice visoke mode mogu napraviti. Dizajner je eksperimentirao detaljima na uskim formama koje naglašavaju i grle tijelo.

Mikro kroj dovoljan je da se pokaže što je to visoka moda te upriliči modni show koji donosi neke od najskupljih kreacija na svijetu.

ULTIMATIVNI LUKSUZ Haute Couture u brojkama: 6000 sati za jednu haljinu, po cijeni do oko 7 milijuna kuna

Inspiracija je i glamurozni futurizam, koji podsjeća na odore stylish članica posade nekog svemirskog broda.

HAUTE COUTURE Nova kolekcija modne kuće Dior izgleda kao da je stigla iz 50-ih

Balmainove su kreacije karakteristično super kratke, zatvorenih ruku, no ako nema ovratnika, tu je duboki dekolte dodatno ukrašen aplikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rafo 08.07.2020.

    Super su ove minice, ali uz tako kratke haljine ne idu dugi rukavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare