To je to što me zanima!

'Beauty Snacking': Trend malih tretmana usred radnog dana

Ovaj trend je postao popularan tijekom 'lockdowna', dok smo bili uglavnom kod kuće. To su zapravo mikro tretmani kojima si dajemo oduška, bilo da se radi o maski ili pilingu u par minuta
Vidi originalni članak

Kratke pauze tijekom radnog dana, kad smo konstantno doma i pred kompjuterom, a dan se čini beskrajnim, postale su hit u danima pandemije. Ovaj trend nastavlja se i dalje, 'navukli' smo se na relaksirajuće trenutke njege koji nam donose brzinsko olakšanje.

Cilj je bio uzeti pauzu od višesatnog sjedenja pred kompjuterom, pa su tako nastali ti mali tretmani, pod nazivom 'beauty snack', javlja Premium beauty news.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevne i noćne kreme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok kod kuće u pauzi možemo napraviti piling ili staviti masku te dodatni sloj hidratantne kreme, u uredu to baš i nije praktično. Ako ste se vratili u poslovni prostor, možete zadržati te beauty pauze, no na drugi način.

Zato stručnjaci predlažu malu pauzu za njegu usana, uz pomoć lip balma ili apliciranje kreme na područje oko očiju, a tu je i popravljanje šminke.

Osim toga, kao 'beauty snack' super su jastučići za podočnjake koje treba držati tek desetak minuta.

PASTELNI TONOVI Make-up stilovi koji licu daju živost: Uz rumenilo i sjenila sa sitnim blistavim česticama

Ovi trenuci postali su ključni u jednoličnom danu pred kompjuterom, usred niza videokonferencija, a nakon povratka u urede dobra je navika ostala.

VRLO JEDNOSTAVNO Kožu prije nanošenja korektora treba pripremiti: Hidratizirajte osjetljivo područje oko očiju

Ovi mali tretmani usred dana itekako će osvježiti lice te mu dati dodatni sjaj, čime će ono djelovati odmornije, a osjećaj će biti fantastičan.

Briga o sebi i općenito 'selfcare' trend zavladao je tijekom pandemije, bilo bi dobro zadržati ga, jer njega nam paše ne samo fizički, već i psihički.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare