To je to što me zanima!

Besplatan smještaj za parove - jedini je uvjet da 'rade na bebi'

Izvršna direktorica hotela Zed Mandy Farmer smislila je tzv. 'Nooner' ponudu jer zna koliko je teško uhvatiti nešto slobodnog vremena, a osim dobrog marketinga to je i demografska mjera
Vidi originalni članak

Svake godine agencije i hoteli diljem svijeta za Valentinovo nude slične stvari -  vrhunske degustacijski menije, plesove, popuste na skijanja i wellnesse, večere uz svijeće... 

No za sve koji su možda već umorni od takvih romantičnih klišeja, kanadski lanac hotel Zed British Columbia ima nešto drugačiju ponudu za 14.02.  U sklopu ponude 'Noone' parovi koji 'vrijeme žele provesti seksajući se' mogu se prijaviti u sobu od 10 do 14 h i koristiti usluge hotela po nižim cijenama - a ako u narednih devet mjeseci dobiju prinovu, dobit će i besplatan boravak u hotelu Zed po vlastitom izboru za sljedećih 18 godina.

Izvršna direktorica Zed hotela Mandy Farmer smislila 'Nooner' ponudu dok su joj djeca još bila mala, a ona sa suprugom pokušavala 'uhvatiti' nešto kvalitetnog slobodnog vremena. Izgledi za romantični seks 14. veljače bili su joj, kaže, privlačniji od buketa ruža ili kutije čokolade.

PROMO Dočekajte Valentinovo i mjesec ljubavi u Termama Tuhelj

- Mislim da nećemo uvjeriti nekoga tko ozbiljno ne razmišlja o tome da ima dijete, ali oni koji to stvarno žele nemaju razloga ne napraviti ga ovdje - objasnila je Farmer za CNN - a ako uspijete, imate odličan način za svake godine u narednih 18 proslaviti djetetovo začeće. 

Ova je promocija otvorena svima; bez obzira na rodni identitet ili seksualnu orijentaciju - pa se za nekoliko mjeseci mogu javiti i oni koji su se na Valentinovo odlučili za surogatstvo ili posvajanje - naglasila je Farmer.

No ideja se nije dopala baš svima pa je hotel dobio i nekoliko pisama i online poruka kritika, a neki su na društvenim mrežama njihovu promociju nazvali 'sramotnom i odvratnom' Jedan ih je Facebook korisnik tako optužio za 'diskriminaciju onih koji djecu ne žele ili ih već imaju', a iz hotela su javno odgovorili kako to što oni rade 'nije diskriminacija, ali da će i takve prigovore uzeti u obzir u budućim promocijama.

EMILY NA UDARU KRITIKA Pokazala bradavicu i izobličila stražnjicu: Previše photoshopa

- Ponuda bi trebala biti duhovita i potaknuti one koji žele obitelj i imaju zdrav seksualni život - kaže Farmer - a također je u skladu sa glavnom idejom našeg brenda, koji podržava različitosti i slobodu u vezama.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Cipelcug 02.02.2020.

    Domaći hotelijeri imaju priliku dati svoj obol demografiji.

  • Aj ća. 02.02.2020.

    "Bez obzira na seksualnu orijentaciju" , a kako ce to muskarac muskarcu napravit bebu.. 🤔🙄

  • 02.02.2020.

    Kako se to radi na bebi? Poneseš bebu i radiš nesto na njoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare