Obavijesti

Promo sadržaj

Dočekajte Valentinovo i mjesec ljubavi u Termama Tuhelj

Dočekajte Valentinovo i mjesec ljubavi u Termama Tuhelj
6

U Termama Tuhelj znaju kako razveseliti voljenu osobu - u pet koraka do potpunog hedonizma udvoje! Terme Tuhelj pripremile su i poseban romantični paket

Provoditi više vremena s osobom koju volite dobra je odluka, a najlakše ju je ostvariti u Termama Tuhelj, jer iz ove oaze hedonizma u srcu Zagorja predlažu pet jedinstvenih ideja kako razveseliti voljenu osobu. I sebe, naravno!
 

Hamam užitak

Prepustite se nevjerojatnom doživljaju Orijenta! Hammam je tradicionalni način njege i opuštanja na Istoku, ritual koji “liječi” i dušu i tijelo, a ako ga dijelite s osobom do koje vam je stalo posebno je iskustvo. Sam ulazak u prostoriju koja se zagrijava toplim, suhim zrakom bit će toliko opuštajući da ćete osjetiti trenutačni efekt ugode. Nakon “kupanja” u toplini i opuštanja na grijanom kamenom stolu, koji će otvoriti svaku poru na vašem tijelu, slijedi kneipp ili naizmjenično polijevanje hladnom i toplom vodom, kao i peeling tijela posebnom rukavicom, koji će ujedno imati i efekt masaže.

Privatni spa

Nije vrijeme ono što definira uspješnost nekog odnosa, nego trud koji ulažemo u druženje. No, kada ste se zadnji put posvetili partneru i vašem odnosu bez vanjskih “ometača”? Privatna wellness oaza s whirlpoolom i zonom za opuštanje Terma Tuhelj pravo je mjesto za to! Uživat ćete u svakom trenutku.

Masaža udvoje

Masaža u paru jedan je od najtraženijih wellness trendova u svijetu. Čudesna moć dodira, nakon kojeg slijedi romantično opuštanje u jacuzziju ili sobi za relaksaciju, zajedničko će vrijeme učiniti čarobnim. Iskušajte relax masažu za dvoje u SPAeVITA centru i doživite 60 minuta nevjerojatnog iskustva.

 

Sauniranje u paru

Iskusite savršen dodir vrućeg vjetra u intimi brojnih finskih i parnih sauna Svijeta sauna, gdje se svakih se sat vremena izmjenjuju različiti programi, isprepletenih brojnim zonama za opuštanje. Aroma programi vrtloženja zraka s “dodacima” meda, grožđa ili aromatičnih ulja, čokoladni tretmani, ljekovito blato... Bezbroj je načina za uživanje udvoje!

Romantična večera u dvorcu Mihanović

Romantična atmosfera baroknog dvorca Mihanović s prekrasnim parkom i višestoljetnom platanom, najfinije vinske kapljice i tradicionalna kuhinja “zapakirana” u moderno ruho, savršen je scenarij za uživanje udvoje. Ovo barokno zdanje, kojeg su još u 18. stoljeću izgradili grofovi Erdody, pravo je mjesto za romantičnu večeru, uz koju će vam gratis poslužiti i butelju vina s potpisom jednog od poznatih zagorskih vinara.

Istraživanje Zagorja

Romantičan izlet i istraživanje muzeja ili samo upoznavanje gastro ponude, zasigurno je pravi doživljaj za sve ljubitelje putovanja. Romantičari će naročito uživati u brojnim muzejima i dvorcima prisjećajući se svojih najomiljenijih priča. Blizina lokacija omogućit će vam da brzo stignete do željene destinacije te vam omogućiti da jedan dio svog odmora provedete u istraživanju skrivenih kutaka Bajke na dlanu.

U Termama Tuhelj znaju kako razveseliti voljenu osobu - u pet koraka do potpunog hedonizma udvoje! Terme Tuhelj pripremile su i poseban romantični paket.

Više na www.terme-tuhelj.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.