To je to što me zanima!

Beyoncein otac: Mislim da ću ići i na još jednu mastektomiju

Bilo mi je teško reći sve to Beyonce i Solange, ali povezani smo istim genima. Morao sam razgovarati i sa sestrom te nećacima i unucima, jer se to tiče i svih njih, rekao je Mathew Knowles
Vidi originalni članak

Čim sam uočio iscjedak iz bradavice, znao sam da nešto nije u redu i otišao sam kod liječnika. Mamografija i biopsija su pokazali da je riječ o raku te je tako počela moja borba.

Ispričao je to nedavno Mathew Knowles (67), otac pjevačice Beyonce, u TV emisiji “Dobro jutro, Britanija”. Rekao je da je imao sreću jer je rak otkriven u ranom stadiju.

NAKON 60 GODINA BRAKA Optužili je za ubojstvo: Htjeli skupa umrijeti, a ona preživjela

- Prošao sam operaciju i nadam se uspješnom oporavku - kaže hrabri otac koji se s dijagnozom raka suočio u lipnju.

Od listopada javno govori o tome kako bi potaknuo svijest da se rak dojke događa i muškarcima. Kaže da se u siječnju 2020. planira podvrgnuti i drugoj mastektomiji. Kako bi smanjio rizik od ponavljanja bolesti, planira svakih šest mjeseci obaviti i mamografiju te, općenito, redovito odlaziti na preglede. Naime, genetsko testiranje koje je obavio pokazalo je da ima mutaciju gena BRCA2, a time i povećan rizik od drugih vrsta raka, posebno raka prostate, raka gušterače i melanoma.

SKROZ DRUGA METODA Borio se s groznim ekcemima sve dok nije - odbacio kreme

- Bilo mi je teško reći sve to Beyonce i Solange, ali povezani smo istim genima. Morao sam razgovarati i sa sestrom te nećacima i unucima, jer se to tiče i svih njih - rekao je Mathew.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare