To je to što me zanima!

Bez iskustva u uređenju, u dvije godine stvorila dom iz snova

Majka Lyndsey Gynane je za manje od dvije godine svoju dosadnu i mračnu kuću transformirala u dom iz snova i to bez ikakvog prethodnog znanja o uređenju
Vidi originalni članak

Lyndsey (42) i njezin partner iz Halewooda u Liverpoolu kupili su trosobno imanje za 170.000 funti (1.421.274,63 kuna) još u travnju 2018. godine. Unatoč tome što nisu imali prethodnih iskustava u uređenju, par je počeo raditi na tome onog trenutka kad su u ruke dobili ključeve svoje nove kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada, dvije godine kasnije, povećali su vrijednost svoje imovine za impresivnih 920.000 kuna.

- Kad smo je došli pogledati, odmah smo uvidjeli potencijal. Željeli smo sve obnoviti, svaku spavaću sobu, sve, i pretvoriti je u pravu obiteljsku kuću. Nikad prije nismo obnavljali kući niti je uređivali, ovo smo radili prvi put, ali s vizijom koju smo imali znali smo da možemo napraviti našu kuću iz snova - kaže Lyndsey, majka dvoje djece.

Lyndsey je preuređenje započela dokumentirati na Instagramu, a kako je iz dana u dan počela dobivati sve više pratitelja koji su pratili njihovo putovanje o preuređenje, shvatila je kako ju prati više od 130 tisuća ljudi.

- Ljudi prate da vide kako smo to učinili, što smo učinili, a također nas prate i za inspiraciju. Sve sam to dokumentirala kako bih pomogla i drugim ljudima u njihovim uređenjima. Iako smo unajmili ljude za velike adaptacije, većinu smo i mi sami izveli. Svu dekoraciju sam ja radila - govori Lyndsey.

Od svih soba u kući, kupaonica u stilu 'mini spa oaze' njezin je omiljeni dio, a zatim ugodan dnevni boravak.

- Kupaonica je za mene velika stvar, jer to je sada poput malog mini kupališta. To je moje malo utočište - kaže Lyndsey.

Iako je cijelo imanje moderno preuređeno, vanjski izgled kuće jedna je od najvećih promjena.

Kad uđete na imanje, dočekuje vas staklena ograda, plišani tepih i bijele pločice, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Brucka 10.11.2020.

    Tako i ja kad zamsilim da nesto preuredim onda nemoj taj orah posjeć posadio ga djed,nemoj taj drenjak to je baba,nemoj onu sljivu to je otac,nemoj onu ružu nemoj ovo nemoj to su grickali dinosaurusi ,preživjelo ledeno doba ti bi sad da unistis!!!

  • Buco1212 09.11.2020.

    koji ste vi cirkusanti, pa mogli ste kupit čisto zemljište i sve ispočetka ionako ste sve srušili pa ponovo napravili, i da.. lako pametovat kad imaš love, sa srednjim budžetom ti napravi tako nešto onda si faca, daj i meni milijun dolara pa ćeš vidjet šta ću ja napravit

Komentiraj...
Vidi sve komentare