To je to što me zanima!

Bili su u braku, a nisu znali da se beba dobiva seksom: 'Zar nije dovoljno samo vjenčanje?'

Bili su u braku nekoliko godina, ali djeca nikako nisu dolazila. Liječnik opće prakse zaključio je da ne znaju napraviti bebu, a moj je posao bio pobrinuti se da to naprave, prisjetila se medicinska sestra
Vidi originalni članak

Rachael Hearson (59), medicinska sestra iz Velike Britanije, primalja i patronažna sestra s više od 40 godina radnog staža u svojoj se karijeri, kaže, naslušala svega i svačega. Neke od najbizarnijih situacija tijekom posjeta tuđim domovima opisala je u svojoj novoj knjizi 'Handle With Care: Confessions of NHS Health Visitor' (Rukovati s oprezom: Ispovijest NHS-ove patronažne sestre).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Između ostalog, u knjizi je otkrila kako je bila prisiljena podučavati muža i ženu o seksu nakon što je shvatila da nemaju pojma o vlastitoj biologiji.

- Bili su u braku već nekoliko godina, ali djeca nikako nisu dolazila. Liječnik opće prakse zaključio je da ne znaju kako napraviti bebu, a moj je posao bio pobrinuti se da to naprave. Oni su iskreno vjerovali kako bebe dolaze jednostavno kao rezultat toga što su vjenčani, nisu imali pojma ni o čemu. Podučavati nekoga o seksu poprilična je odgovornost. Ali, nakon nekoliko posjeta, više nisu mogli maknuti ruke jedno s drugog - prisjetila se.

U Rachaelinoj opsežnoj karijeri vidjela je svakakve vrste bizarnog seksualnog ponašanja, uključujući jedan posjet kad je muškarac bez pardona masturbirao ispred nje.

- Jednom sam bila u posjeti bebi čija mama je bila prijestupnica. Dok sam sjedila s tom ženom i njezinim dečkom krajičkom oka primijetila sam nepogrešivo ritmično pomicanje zgloba, ali nastavila sam s posjetom kao da se ništa nije dogodilo - opisala je tu situaciju.

SAVJETI SEKSUALNIH TERAPEUTA 14 odličnih savjeta za bolji seks: Budite kao komandos, a strast rasplamsajte CBD-om i tantrom

Prisjetila se još jedne situacije.

- Tijekom posjeta 18-mjesečnom djetetu, shvatila sam da ono zajedno sa svojom majkom živi u javnoj kući. Vodili su me do kuhinje, a na tom putu morali smo proći pored salona s lijeve strane, koji se obično koristio kao blagovaonica u ostalim kućama u ulici. Ova je, međutim, očito bila ‘budoar’ s bračnim krevetom i jednim parom na njemu - ispričala je.

- No, iako je okruženje bilo pomalo neobično, dijete je bilo zdravo i dobro razvijeno. U svojem poslu sam viđala djecu u puno lošijem stanju - dodala je, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ivana kiss 07.03.2021.

    šta je ovo,plava laguna?

  • salaluna5 01.03.2021.

    roda je čudo

  • skuv 28.02.2021.

    Nek muž ode na poslovno putovanje i brzo će doći bebač

Komentiraj...
Vidi sve komentare