To je to što me zanima!

Biste li vi pali u napast? Seksi cura mami muškarce na preljub

Instagram model Paige Woolen (28) iz Los Angelesa u Kaliforniji skupila je 207 tisuća pratitelja na Instagramu zahvaljujući svom dobrom izgledu, a taj dobar izgled pomaže joj u još nečemu
Vidi originalni članak

Ono što Paige radi na Instagramu je pomaganje ženama da saznaju vara li ih njihov partner tako da šalje neprimjerene poruke i ponude seksualnog sadržaja drugima. Na kraju uvijek dobije vrlo zanimljive rezultate. Ona također vodi poseban Instagram račun, (@Dudesinthedm) gdje dokumentira neprimjerene i ljigave komentare koje dobiva od muškaraca.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog mjeseca ponuđeno joj je da pošalje poruku muškarcu čija je djevojka sumnjala da ju vara, a sve rezultate objavila je na Instagramu. 

Iako su neki muškarci ostali vjerni svojoj partnerici i odbijali su njezine poruke, drugi su se šokantno brzo pretvarali da su slobodni u nadi da će zakazati spoj s ovom prelijepom manekenkom.

- Primijetila sam da puno muškaraca koji mi šalju poruke na privatnom računu imaju fotografije sa svojim djevojkama. Uvijek sam se pitala znaju li njihove djevojke i je li im stalo do toga što njihovi dečki šalju poruke drugim curama - rekla je Paige.

Paige je objasnila kako je jednom napisala na Instagram priču kako želi pomoći curama da vide bi li ih njihov partner uistinu prevario i je li sklon tome.

Iako su ljudi bili podvojenog mišljenja, jedni su je nazivali herojem, a drugi izdajicom, Paige je našla dovoljno materijala da izvrši svoj plan.

BILO JE I KRITIKA Gola J.Lo (51) očarala: Ako ovo ne sruši internet, ne znam što će

- Osobno vjerujem da cinkaroši dobiju kad tad ožiljke, ali osjećala sam se kao da dobro koristim snagu @dudesinthedm i pružim pomoć svojim ženskim sljedbenicima - objasnila je Paige.

Bila je ugodno iznenađena kada je vidjela da većina muškaraca kojima je poslala poruku nisu odgovorili, ili ako jesu, obavijestili su je da su u vezi.

Međutim, nekolicina muškaraca koji su bili na testu lagali su o svom statusu veze i brzo su se pretvarali da su slobodni u nadi da će ju zavesti.

U jednom od njezinih pokušaja brzo je uhvaćen manje vjeran muškarac.

Paige je napisala tom muškarcu: 'Samo sam pomislila da si tako sladak. Nadala sam se da ćemo se naći ako si slobodan, naravno.'

Odmah je odgovorio: 'Dovoljno sam slobodan, imaš li Snapchat?'

Drugi muškarac nije mogao sakriti oduševljenje što je od lijepe manekenke dobio poruku.

SVE JOJ 'ISPALO' Internet gori: Nives Celzijus u haljini koja je otkrila previše

'Super si sladak', napisala je, na što je on odgovorio: 'Ja? Ti si poput supermodela! '

Muškarac koji je na svom Instagramu imao fotografije svoje djevojke, tada je tvrdio da nema partnera, šaljući poruke poput 'Ti si u LA-u? Ja sam tamo cijelo vrijeme poslovno, trebali bismo izaći', piše Daily Mail.

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 29.11.2020.

    vidiš ti duša od Žene 😊 pomaže po potrebi 🤪

  • iinvidico 29.11.2020.

    Preljepa manekenka 🤔🤣🤦‍♂️

  • Mthesecond 29.11.2020.

    Pa ima curka svojih aduta tj kvaliteta ovako gledano na prvu :))) Eto u slobodno vrijeme I pomaze drugima,raskrinkava varljive muskarce,dobra je u dusi :))) Mislim da bih joj pruzio sansu 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare