To je to što me zanima!

Bogate jesenske juhe i slasna jela s pancetom u Skuhatćute

Novi broj gastromagazina donosi vam recepte za delicije od škampa i kozica, ideje za pripremu jela s mandarinama te savjete za pripremu domaćeg pesta
Vidi originalni članak

Tržnice su prepune mandarina. Iskoristite ih za pripremu domaćeg džema i sočnih recepata, a sok i koru dodajte u umake i marinade za meso. Isprobajte punjene čokoladne palačinke, salatu od bulgura, pilećih jetrica i mandarina ili patku u sočnom umaku.

Također, zašto ne biste isprobali fine škampe i kozice u morsko-mesnim kombinacijama? Pripremite raskošnu morsku tjesteninu, fine punjene tikvice ili brazilsko varivo s kozicama.

Slanutak, ječam, heljda i leća zvijezde su zdravih jesenskih juha. Ugrijte se bogatim i ukusnim juhama poput krepke juhe od leće i slanutka, guste juhe s ječmom i gljivama ili isprobajte juhu od slanutka, kestena i slanine.

U specijalu vam donosimo 16 finih recepata za sočna i hrskava jela s pancetom. Njome omotajte rolice s piletinom, ispecite pitu od špinata i pancete ili je dodajte prženim jajima sa sirom. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti. 

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • volim lignje 17.10.2014.

    Nije loše ali lignje, ponfri i tartar umak mmmmmm.

  • CUKRENA. 17.10.2014.

    Zašto nebi isprobali fine škampe?? zato jer su preskupi :(...nije da nebi :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare