To je to što me zanima!

Mama poludjela? Psa obojala u zeleno, sprejem išarala zid i auto, omotala u papir kuhinju

Jedna mama uoči Božića svoje klince zabavlja ludim idejama po trendu 'Elf on the Self', pa je, tako, obiteljskog psa obojala u zeleno. To je izazvalo brojne negativne komentare
Vidi originalni članak

Obožavatelji emisije 'This Morning' ostali su pomalo šokirani pričom o jednoj mami koja je obojala obitljskog psa u zeleno da bi se našalila s klincima. Željela je cijelu kuću pretvoriti u kulisu dječje božićne bajke 'Elf on the Shelf'. Poanta je u tome da se mali vojnik Elf svako jutro pronađe u drugačijem prizoru iz bajke, i tako svaki dan do Božića.

POGLEDAJTE VIDEO: Što je sve zabranjeno zbog pandemije korona virusa u europskim zemljama tijekom blagdana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je pokret koji ima svoje sljedbenike, a Claire Henderson, fittness instruktorica  iz Worsleyja u Manchestru, zabavlja se u božićnom duhu kako bi razveselila svoju djecu Jaeden (12) i Harley (7).

 Vragolasta mama ne preza ni od šaranja sprejem na zidovima, pa su, tako, nestašni vilenjaci tijekom jedne noći ispisali grafit na zidu. Napisali su: 'Zašto je vaša kuća tako neuredna? Evo, i mi smo pomogli', što je izazvalo simpatije, ali i mnogo više negativnih reakcija. Mnogi su se dobrano začudili i ideji da obiteljski automobil prešara sprejem bijele boje.  No, najviše negativnih komentara Claire je izazvala  time što je obiteljskog psa obojala u - 'grinch zeleno'. 

Osim što su se zabrinuli za to da bojanje psa ne završi loše po njegovo zdravlje, fanovi kažu kako baš i nije pametno učiti djecu da mogu šarati po zidovima sprejem u boji. 

Nešto više simpatija izazvala je činjenica da je Claire jednu noć cijelu svoju kuhinju omotala ukrasnim papirom s motivom jelena i kočije Djeda Božićnjaka.

No, u obranu ove 'ćaknute' mame ipak valja reći da su u njihovoj kući nedavno započeli radovi i renovacija, pa tako ovim šaranjem po zidovima nije počinjena trajna šteta, već su se svi skupa samo malo zabavili prije nego se majstori uhvate ozbiljnog posla, prenosi The Sun.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • muskarac 16.12.2020.

    jeli ovo vridno tih klikova i lajkova ili kako se to sve vec zove

  • salaso 16.12.2020.

    Ako puca na ovo..ko zna na šta još je spremna..

  • no sleep 16.12.2020.

    Podrška mami u bojanju đukele

Komentiraj...
Vidi sve komentare