Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Psa obojala u zeleno, sprejem išarala zid i auto, pa omotala kuhinju...

Jedna mama uoči Božića svoje klince zabavlja ludim idejama po trendu 'Elf on the Self', pa je, tako, obiteljskog psa obojala u zeleno. To je izazvalo brojne negativne komentare

VIDEO

Obožavatelji emisije 'This Morning' ostali su pomalo šokirani pričom o jednoj mami koja je obojala obitljskog psa u zeleno da bi se našalila s klincima. Željela je cijelu kuću pretvoriti u kulisu dječje božićne bajke 'Elf on the Shelf'. Poanta je u tome da se mali vojnik Elf svako jutro pronađe u drugačijem prizoru iz bajke, i tako svaki dan do Božića.

POGLEDAJTE VIDEO: Što je sve zabranjeno zbog pandemije korona virusa u europskim zemljama tijekom blagdana

Pokretanje videa...

Mjere za Božić u Europi 02:31

To je pokret koji ima svoje sljedbenike, a Claire Henderson, fittness instruktorica  iz Worsleyja u Manchestru, zabavlja se u božićnom duhu kako bi razveselila svoju djecu Jaeden (12) i Harley (7).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Vragolasta mama ne preza ni od šaranja sprejem na zidovima, pa su, tako, nestašni vilenjaci tijekom jedne noći ispisali grafit na zidu. Napisali su: 'Zašto je vaša kuća tako neuredna? Evo, i mi smo pomogli', što je izazvalo simpatije, ali i mnogo više negativnih reakcija. Mnogi su se dobrano začudili i ideji da obiteljski automobil prešara sprejem bijele boje.  No, najviše negativnih komentara Claire je izazvala  time što je obiteljskog psa obojala u - 'grinch zeleno'. 

Osim što su se zabrinuli za to da bojanje psa ne završi loše po njegovo zdravlje, fanovi kažu kako baš i nije pametno učiti djecu da mogu šarati po zidovima sprejem u boji. 

Nešto više simpatija izazvala je činjenica da je Claire jednu noć cijelu svoju kuhinju omotala ukrasnim papirom s motivom jelena i kočije Djeda Božićnjaka.

No, u obranu ove 'ćaknute' mame ipak valja reći da su u njihovoj kući nedavno započeli radovi i renovacija, pa tako ovim šaranjem po zidovima nije počinjena trajna šteta, već su se svi skupa samo malo zabavili prije nego se majstori uhvate ozbiljnog posla, prenosi The Sun.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...