To je to što me zanima!

Brend Saint Laurent za sada odustaje od svih modnih revija

Neizvjesnost modne scene u ovo turbulentno doba pomrsilo je planove mnogim modnim brendovima koji su ovisni o predstavljanju putem revija te se situacija mijenja iz dana u dan
Vidi originalni članak

Modna kuća Saint Laurent objavila je da će odustati od modnih revija u skoroj budućnosti te će predstavljati nove kolekcije u vlastitom aranžmanu, objavio je Fashionista.

UDOBNE I FANTASTIČNE Kućni super outfit: Deset tajica koje daju osjećaj 'druge kože'

Kompanija Kering, koja je vlasnik brenda, i kreativni direktor Anthony Vaccarello u ponedjeljak su objavili informaciju kako mijenjaju planove u ovim nesigurnim vremenima jer žele vratiti kontrolu nad budućnosti brenda. Trenutno su sve revije otkazane, kao i tjedni mode te se sve seli online.

- Svjesni trenutnih prilika i valova radikalnih promjena, Saint Laurent će rekreirati vlastiti raspored. Sada, više nego ikad, brend će samostalno dirigirati vlastiti ritam, kako bi se povezao sa svojim pratiteljima i obožavateljima diljem svijeta. Nećemo sudjelovati u ovogodišnjim planiranim aktivnostima na tjednu mode - objavio je brend.

ZAHVALAN KROJ Super stylish: Idealne skinny jeans kombinacije za žene 40+

Saint Laurent brend inače se predstavlja na pariškom tjednu mode, no ove jeseni ih nećemo vidjeti na pisti. Vidjet ćemo što će donijeti novoga, a sve skupa u skladu je s otkazivanjima događanja, jer nitko ne može predvidjeti kako će se situacija razvijati.

IMA DOBAR STIL Kristen Stewart: Majstorica formule glam haljina i tenisica

Naime, brendovi moraju pronaći nove strategije predstavljanja, a u ovoj situaciji nitko nema stvari pod kontrolom. Fokusiranjem na brend, modna kuća može osmisliti vlastiti plan, bez da je ovisna o prilikama ili neprilikama koje se mijenjaju u svijetu, pa i na modnoj sceni, iz dana u dan.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dress code: Zakoni odijevanja koji su definirali okvire društva

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare