To je to što me zanima!

Brzo do super linije: Odlične i lagane vježbe s pilates loptom

Radi se o vježbama namijenjenima ženama koje žele učvrstiti tijelo nakon poroda, ali i onima koje nisu rodile, a željele bi oblikovati tijelo. Vježbe su vrlo jednostavne i zabavne
Vidi originalni članak

Ako odvojite dnevno pola sata i napravite nekoliko vježbi s pilates loptom kako je pokazano u videu, brzo ćete vidjeti rezultat. Osim što ćete izgledati bolje, bolje ćete se i osjećati.

U prvom videu su vježbe namijenjene ženama koje su rodile - da brzo vrate tijelo u formu. Ali, vježbe su takve da ih slobodno mogu koristiti i ostale žene koje žele učvrstiti svoje tijelo.

OD 4 SASTOJKA Recept za super napitak koji otapa masnoću na trbuhu brzo

Tu je i drugi video koji pokazuje kako u samo deset minuta na dan dobiti čvrst i ravan trbuh. U trećem videu ćete saznati kako učvrstiti ruke za samo mjesec dana.

Evo o kakvim vježbama se radi:

Ovo su vježbe koje vam garantiraju savršeno ravan trbuh, a traju desetak minuta na dan:

Pet odličnih vježbi koje će učvrstiti vaše nadlaktice i ruke će vam imati lijep oblik:

Smršavjeti u tjedan dana nije nemoguće, pogledaj kako.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 19.02.2018.

    svaki dan treba vježbat ,sport ,trčanje šetnja,

  • Mata_Cro7 19.02.2018.

    Kakve su ovo nebuloze i gluposti. Bez kompleksnih slozenih pokreta kao sto cu cucanj, mrtvo dizanje, veslanja i potisaka nema misica i tzv "utegnute linije". Sve sto se trebalo znati o principima treninga i prehrane znalo se prije 50 godina. Uzmi nesto tesko s poda, stavi na ramena i cucni ili gurno od sebe nesto tesko, dodji kuci, jedi, odmori i ponovi tu radnju svaki drugi dan. Amen.

  • Judita👥 19.02.2018.

    to su vježbe za sve a ne amo za one koje su rodile

Komentiraj...
Vidi sve komentare