To je to što me zanima!

Budite oprezni i naučite kako se baca sjekira: Bit će zabavno!

Mnogi bacaju sjekire kako bi se riješili stresa, a za taj pothvat ipak treba malo znanja. Proučite kako najbolje baciti sjekiru i pohvalite se uspjehom. No važno je to raditi pravilno i paziti na druge.
Vidi originalni članak

Prije svega, oprez na ovaj dan. Zvuči zabavno, ali možete se ozlijediti. Diljem svijeta klubovi bacanja sjekire organiziraju tečajeve i natjecanja. Pronađite klub ili mjesto na kojem se mogu rekreativno bacati sjekire i zabavite se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi bacaju sjekire kako bi se riješili stresa, a za taj pothvat ipak treba malo znanja. Proučite kako najbolje baciti sjekiru i pohvalite se uspjehom. No važno je to raditi pravilno i paziti na druge. Naravno, i na sebe.

DAN PLETENJA U JAVNOSTI Naučite plesti: Opušta, potiče kreativnost, ali i smanjuje stres

Nikad ne bacajte sjekiru ako je netko ispred tebe ili pored susjedne mete. Axe Throwing, ili bacanje sjekira je relativno nov i zarazan sport koji dolazi sa sjevernoameričkog kontinenta. Relativno nov zato što su sjekire za zabavu i razbibrigu bacali još stari Franci i Kelti prije puno stoljeća. No, sport je procvat doživio tek prije nekoliko godina kada je u Americi i Kanadi evoluirao u današnju formu. Igra je najsličnija pikadu, samo što prema meti, umjesto strelica, bacate sjekire.

OLAKŠAJTE SI Ovih 7 stvari radite u nedjelju da vam radni tjedan bude bolji

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joe Frescobaldi Soter 13.06.2022.

    Kaže Muhamed : pala mi sjekira u med :)=

Komentiraj...
Vidi sve komentare