To je to što me zanima!

Carrie i njezina suknja od tila: Slavna kreacija iz serije 'Seks i Grad' koštala je samo 35 kuna

Jedna od najpoznatijih scena slavne serije 'Seks i grad' ona je u kojoj Carrie koju glumi Sarah Jessica Parker nosi slojevitu suknju od tila i jednostavnu majicu bez rukava
Vidi originalni članak

Patricia Field, kostimografkinja i osoba koja je stvorila od serije "Seks i grad" jedan od najbolje kostimiranih televizijskih uradaka, za suknju koju lik Carrie nosi u uvodnoj sceni svake epizode, dala je na popustu oko 35 kuna.

Kratka suknja od tila, koja je ubrzo postala ultimativni hit, kad je serija bila na vrhuncu slave prije dvadesetak godina, i danas ima posebno mjesto u garderobi romantičarki diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Torbe od drva dio su održive i ekološke modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Field je kostimografkinja koja ima oko i "nos" za modu i trendove, te je mnoge od njih osobno stvorila, upravo kroz tu seriju.

No ne smatra da stvari trebaju biti skupe, iako je serija na koncu obilovala velikim brendovima. Ipak, neke stvari koštaju malo, a genijalne su, primjer je ta roza suknja koja postala simbol serije i stilskog optimizma.

STATEMENT DIZAJN Kate Moss i J. Lo imaju omiljeni jesenski baloner s ilustracijama

Kostimografkinja ju je zapravo kupila slučajno, pronašla ju je u jednom običnom dućanu, u košari s ostacima kolekcije na popustu s planom - ako joj slučajno nekad zatreba, piše Cheatsheet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Biser_2 15.09.2020.

    Ni ne izgleda skuplja

  • StjepanValjak 14.09.2020.

    ima noge ko tarantula a glavu ko Nižinjski (ne baletan nego trkači konj).

Komentiraj...
Vidi sve komentare