To je to što me zanima!

Četiri godine i četiri mjeseca je idealna dobna razlika u ljubavi

Većina žena bi radije starijeg muškarca jer godine povezuju sa zrelošću, no trećina njih misli da su žene s partnerima starijima više od 10 godina s njima radi novca
Vidi originalni članak

Dobna razlika između muškarca i žene poželjna je u ljubavnim vezama, ali samo ako je žena ta koja je mlađa, pokazala je britanska anketa internet stranice Confused.com na 4000 žene. Više od 40 posto ispitanica smatra kako je idealno da muškarac bude tri do četiri godine stariji od svoje partnerice, dok 35 posto njih misli kako je razlika od pet do šest godina ona najbolja. 

U ideju stabilne i ozbiljne ljubavne veze s mlađim muškarcem vjeruje tek jedan posto ispitanica, a ni muškarci nisu skloni vezama sa starijim ženama pa bi tek dva posto njih radije stariju partnericu, piše Daily Mail.

Iako većina žena na dobnu razliku u vezi gleda blagonaklono, ako je ta razlika veća od deset godina trećina njih pretpostavlja da je žena sa starijim partnerom prvenstveno radi novca.

- Najpoželjnija dobna razlika je ona unutar jedne generacije, dakle od četiri godine, iako ne možemo tvrditi da veće razlike ne funkcioniraju. Žene teže starijim muškarcima jer smatraju da su zreliji, no to može biti daleko od istine - kaže bračna savjetnica Julia Cole.

Dodaje kako veće dobne razlike među partnerima postaju sve češća pojava, no i dalje je puno više muškaraca s mlađim partnericama nego što je obrnuto. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • kukurica 19.03.2013.

    ljubav nije matematika :)

  • Car30 17.03.2013.

    Voljeti se; to ne znači gledati se međusobno, već gledati zajedno u istom smjeru. Za to godine nisu bitne.

  • tom milles 15.03.2013.

    Idealna kombinacija je 15 godina stariji muškarac od žene.To dakako inponira i muškarcu i ženi jer njemu sa puno mlađom ženskom raste reiting i zadovoljstvo a ženska se osjeća sigurnije nego li sa nekim od svojih vršnjaka.Ako je razlika 5 godina tada u slijedećih 5 godina zajedničkoga života supružnici postanu kao brat i sestra i ona krene tražiti starijega a on puno mlađu ljubavnicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare