To je to što me zanima!

Četiri trika za urednu kupaonicu

Ako želite da vaša kupaonica stalno miriše svježe, koristite esencijalna ulja. Dodajte tri kapi svog omiljenog ulja u valjak od toalet papira i tako će vam cijela kupaonica mirisati nevjerojatno
Vidi originalni članak

Svi mi imamo svoje načine za rješavanje poslova oko kuće, a jedna je mama odlučila podijeliti četiri trika koja će vašu kupaonicu pretvoriti kao u onu iz hotela. Chantel Mila iz Melbournea u Australiji ima veliku publiku na svom TikTok-u profilu gdje dijeli savjete o domaćinstvu, a nedavno je otkrila kako održava svoju kupaonicu čistom i lijepom.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje doma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u svom predzadnjem videu je podijelila savjete kako održava kupaonicu nevjerojatno mirisnom i urednom.

@mama_mila_

Secrets to a clean and beautiful bathroom 🌿 ##cleaninghacks ##homehacks ##tipsandtricks ##bathroomaesthetic

♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) - Ashnikko

1. Upotrijebite WC školjku za sušenje četke

Kad očistite cijelu kupaonicu, uključujući i zahod, Chantel preporučuje da četku stavite između daske od školjke i keramike. To će vam omogućiti da se četka pravilno osuši prije nego što je  vratite u stalak. Tako ujedno i ne širite klice nakon što je očistite.

2. Smočite toalet papir i napravite pečat

Naravno, to nije nužno, ali svakako izgleda lijepo - pogotovo ako imate goste koji će koristiti kupaonicu.

- Kako bi vaš toaletni papir izgledao otmjeno, presavijte ga u trokut i pritisnite na mokru slavinu - savjetovala je Chantel u videu. Pečat će izgledati baš poput malog pečata kojeg često vidite u otmjenim kupaonicama.

3. Koristite eterična ulja

Krajnji cilj vam je održati miris svoje kupaonice svježim, a Chantel za to preporučuje esencijalna ulja. Dodajte tri kapi svog omiljenog ulja u valjak od toalet papira. Naime, pomoću ovog trika će vam cijela kupaonica mirisati nevjerojatno. Mirisi poput peperminta i limunske trave dobre su opcije jer su svježe i savršene za taj prostor.

4. Napravite sprej za čišćenje kupaonice

Chantel je kao zadnji trik navela kako ona radi svoje vlastito sredstvo za čišćenje ogledala i tuš kabine.

- Upotrijebite mješavinu od bijelog octa, sapuna za posuđe i ulja od čajevca. To je savršeno sredstvo koje svatko može napraviti kod kuće - rekla je u videu.

Više od 400.000 ljudi je pogledalo ovaj video isječak i zahvaljivalo se autorici na savjetima koje će svakako i sami isprobati, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 31.03.2021.

    Super

Komentiraj...
Vidi sve komentare