Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Četiri trika za urednu kupaonicu

Četiri trika za urednu kupaonicu

Ako želite da vaša kupaonica stalno miriše svježe, koristite esencijalna ulja. Dodajte tri kapi svog omiljenog ulja u valjak od toalet papira i tako će vam cijela kupaonica mirisati nevjerojatno

VIDEO

Svi mi imamo svoje načine za rješavanje poslova oko kuće, a jedna je mama odlučila podijeliti četiri trika koja će vašu kupaonicu pretvoriti kao u onu iz hotela. Chantel Mila iz Melbournea u Australiji ima veliku publiku na svom TikTok-u profilu gdje dijeli savjete o domaćinstvu, a nedavno je otkrila kako održava svoju kupaonicu čistom i lijepom.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje doma

Pokretanje videa...

Trikovi za čišćenje doma 01:51

Naime, u svom predzadnjem videu je podijelila savjete kako održava kupaonicu nevjerojatno mirisnom i urednom.

1. Upotrijebite WC školjku za sušenje četke

Kad očistite cijelu kupaonicu, uključujući i zahod, Chantel preporučuje da četku stavite između daske od školjke i keramike. To će vam omogućiti da se četka pravilno osuši prije nego što je  vratite u stalak. Tako ujedno i ne širite klice nakon što je očistite.

2. Smočite toalet papir i napravite pečat

Naravno, to nije nužno, ali svakako izgleda lijepo - pogotovo ako imate goste koji će koristiti kupaonicu.

- Kako bi vaš toaletni papir izgledao otmjeno, presavijte ga u trokut i pritisnite na mokru slavinu - savjetovala je Chantel u videu. Pečat će izgledati baš poput malog pečata kojeg često vidite u otmjenim kupaonicama.

3. Koristite eterična ulja

Krajnji cilj vam je održati miris svoje kupaonice svježim, a Chantel za to preporučuje esencijalna ulja. Dodajte tri kapi svog omiljenog ulja u valjak od toalet papira. Naime, pomoću ovog trika će vam cijela kupaonica mirisati nevjerojatno. Mirisi poput peperminta i limunske trave dobre su opcije jer su svježe i savršene za taj prostor.

4. Napravite sprej za čišćenje kupaonice

Chantel je kao zadnji trik navela kako ona radi svoje vlastito sredstvo za čišćenje ogledala i tuš kabine.

- Upotrijebite mješavinu od bijelog octa, sapuna za posuđe i ulja od čajevca. To je savršeno sredstvo koje svatko može napraviti kod kuće - rekla je u videu.

Više od 400.000 ljudi je pogledalo ovaj video isječak i zahvaljivalo se autorici na savjetima koje će svakako i sami isprobati, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa