To je to što me zanima!

Cijeli tjedan koristite isto tijesto i uštedite: Radite kruh, kiflice...

Za pizzu uzmite tijesta koliko trebate pa ga razvaljajte i nadjenite po želji. Ako želite raditi kiflice, tijesto podijelite u dva dijela i svaki razvaljajte u kružni oblik te razrežite na osam dijelova
Vidi originalni članak

Napravite jedno tijesto za cijeli tjedan i tako sačuvajte novac. Nakon što ga stavite u hladnjak, ono može stajati i do sedam dana. Najbolji dio je taj što od njega možete raditi gotovo sve - pizzu, kiflice, kruh, buhtle, krafne...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U maloj posudi zagrijte 400 ml mlijeka s dvije žlice šećera. Dodajte u to svježi kvasac i pričekajte da nadođe. U posudu uspite 1 kg glatkog brašna, prašak za pecivo, 200 ml tekućeg jogurta, 3 žlice ulja, 2 jaja i žlicu soli. Na kraju dodajte uzdigli kvasac.

TOP 15 Najbolji recepti za zimske salate koje će oduševiti baš svakoga

Kada ste sve pomiješali i napravili tijesto, stavite ga u nauljenu posudu, poklopite i pospremite u hladnjak. Prije korištenja izvadite tijesto na sobnu temperaturu.

Za pizzu uzmite tijesta koliko trebate pa ga razvaljajte i nadjenite po želji. Ako želite raditi kiflice, tijesto podijelite u dva dijela i svaki razvaljajte u kružni oblik te razrežite na osam dijelova. 

ZA KVALITETAN OBROK Veliki vodič kroz zimske salate: Nutricionist objašnjava kako ih pripremiti i što se u njih stavlja

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare