To je to što me zanima!

Čili smanjuje bol i uništava višak nakupljenih kila

Indijska kuhinja i njeni temeljni začini ne samo da su ukusni nego su i korisni za opće zdravstveno stanje
Vidi originalni članak

Bazični začini indijske kuhinje kao što su kim, senf, kurkuma, crveni čili i korijandar jačaju imunitet i podižu zdravstveno stanje. Istraživanja su pokazala da kurkuma usporava razvoj Alzheimerove bolesti, a kim, koji je pun željeza, uz sjemenke gorušice popravlja probavu. Korijandar se koristi za smanjenje kolesterola, a čili smanjuje bol, sprečava čireve na želucu, a čak je i koristan za smanjenje neželjene težine. Kuhajte ih jer tada otpuštaju svoju aromu i esencijalna ulja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tomyca 20.11.2007.

    ovo je največe sranje na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare