To je to što me zanima!

Čips od kiselih krastavaca: Biste li ga vi pojeli i to još platili?

Jedna od najboljih tvrtki za proizvodnju kiselih krastavaca je Vlasic i trenutno je u procesu izrade čipsa od kiselih krastavaca. Iako se govori o proizvodnji, zasad još uvijek nije postavljen datum izlaska čipsa
Vidi originalni članak

Za sve ljubitelje kiselih krastavaca u svijetu, američki proizvođač Vlasic osmislio je čips od pravih kiselih krastavaca. Kada bi ste imali priliku kupiti ga, biste li ga probali? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od najboljih tvrtki za proizvodnju kiselih krastavaca je Vlasic i trenutno je u procesu izrade čipsa od kiselih krastavaca.

Krastavci nemaju puno ugljikohidrata ili kalorija. Međutim, njihovo jedenje iz staklenke može biti vrlo neuredno i nije zabavno. Zato izmišljaju čips od krastavaca.

Prema USA Today, na konvenciji za Dan investitora, Tom McGough, glavni izvršni direktor Conagra, najavio je dvije nove grickalice od krastavaca. Vlasic će izbaciti narezane kriške krastavaca i čips od kiselih krastavaca. 

Lays je nedavno u Americi izbacio čips od krumpira s okusom kiselih krastavaca, no Vlasic će raditi pravi čips od kiselih krastavaca. 

Iako se govori o proizvodnji, zasad još uvijek nije postavljen datum izlaska čipsa. Na ovom linku se možete predbilježiti i među prvima saznati datum kada će ga pustiti u pridaju.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • loncoliz 17.08.2020.

    Vlasic jedna od najboljih kompanija odlicni krastavci e sad jos samo čips moram probat

  • 16.08.2020.

    Nisam još probao niti onaj od jabuke, a godinama je na tržištu. 😅 Niti od čokolade, a nju volim, ali čips mi mora biti od krumpira. Ili barem od kukuruzne krupice kao Pringles.

Komentiraj...
Vidi sve komentare