To je to što me zanima!

Čista raskoš kao ukras na vratu: Zlatni nakit je opet 'in'

Manje je više: Odlučite li ove jeseni dati priliku zlatu, nemojte ga kombinirati s drugim nakitom. Pogledajte kako izgleda u kolekcijama Chloé, Versacea, Balmaina
Vidi originalni članak

Najpoznatiji svjetski dizajneri ove sezone nisu odoljeli vječnom sjaju zlatnog nakita. Mogli smo ga vidjeti u kolekcijama Chloé, Versacea, Balmaina, Moschina... Neki od njih svojim kombinacijama prizivaju zlatno doba hip-hopa, devedesete, bendove kao što je Salt-N-Pepa pa predlažu lance oko vrata i struka, glomazne privjeske s porukama te preteške naušnice. 

Naravno, riječ je o Moschinu i njegovu kreativnom direktoru Jeremyju Scottu, trenutačno najvećem zabavljaču na svjetskoj modnoj sceni. Njegov rad obožava trendseterica Rita Ora, i inače sklona hip-hop estetici, pa trend zlatnog nakita u nešto decentnijem izdanju često promovira i na crvenom tepihu. 

Odlučite li ove jeseni dati priliku zlatu, kombinirajte ga s mjerom i pročišćeno. Što znači, ne s drugim nakitom i uvijek dajte prednost jednom većem komadu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • malo srce 21.09.2014.

    Ko će danas trošiti na zlato,kad ima predivne bižuterije koja izgleda ko pravo zlato.

  • Red lips 21.09.2014.

    Ne znam jel ima tko iskustva sa bižuterijom kupljenom u Accessorizu, dobila poklon bon i kupila su lančić kakav sam si već dugo željela, košta koda je od srebra..:) Istina da neki poprime boju, ali ne svi, ne smiju se držati na vlažnom mjestu, ali toliko obožavam te stvari da se toga ne mogu odreći, puno su mi draže od zlata. Srebro volim, a bijelo zlato za posebne prilike...:))

  • Bezobrazno zelene 21.09.2014.

    Ima jako lijepih stvari ali šteta što je to sve za jednokratnu upotrebu. Nekvalitatna bižuterija koja nakon dva-tri nošenja izgubi boju i žali bože novaca koji za nju damo.Opekla sam se par puta i rekla neću više. Sreća što sam alergična pa me ne vuče puno, radije si kupim nešto jednostavno od srebra što je uvijek moderno.Zlato me ionako nikad nije privlačilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare