To je to što me zanima!

Čistila je staru sušilicu pa nije mogla vjerovati što je pronašla

Lana nije napisala koliko je ukupno novca pronašla. Komentari na njezinu objavu su uglavnom simpatični, poput: 'Hej, pa to je moja stara sušilica' ili 'Trebam taj novac'
Vidi originalni članak

'Prije nego bacite staru, neispravnu sušilicu, možda biste trebali uzeti odvijač i otvoriti je', napisala je Lana Kelly iz SAD-a na svojem Facebook profilu gdje je objavila što je pronašla u staroj sušilici kada ju je otvorila. Namjera joj je bila očistiti ju, no nije se nadala da će je 'čistiti' od hrpe novčanica.

Osim smeća, kuglica dlaka, olovki i drugih sitnih stvari, u sušilici su se našle i zgužvane novčanice. Nije poznato je li ih tamo netko sakrio ili se se jednostavno nagomilale kako su ispadale iz džepova koje je zaboravila pregledati prije pranja.

SNALAŽLJIVO ILI ? Mama otkrila kako je njena kći 'mudrijašica' vara za džeparac

Lana nije napisala koliko je ukupno novca pronašla.

Komentari na njezinu objavu su uglavnom simpatični, poput: 'Hej, pa to je moja stara sušilica' ili 'Trebam taj novac', prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Joza Prezaduzeni 04.12.2020.

    Neznalice tak se pere novac. Nikad nista od vas

  • StjepanValjak 04.12.2020.

    neki dan sam prao maloga nakon pola sata ribanja i sapunanja našli smo majicu koju je izgubio prople zime.

  • David Hewlett 03.12.2020.

    Kumu sam pomogao pri selidbi. Isto se našlopored pola metra paučine i dlaka gomilu davno izgubljenih stvari, iza perilice, sušilice, ormarića u hodniku. NJima normalno. Tako i ovoj, inače nebi ovo pokazala u objavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare