Mlijeko zagrijte na vatri do vrenja i postepeno ulijevajte u smjesu. Lagano blendajte dok se sva čokolada ne otopi i krema ne postane glatka. Prelijte u posudice i stavite u hladnjak
Vidi originalni članak
Priprema:
Jaja, šećer, sol, nasjeckanu čokoladu i rum stavite u blender. Kratko blendajte kako bi se smjesa sjedinila i dodatno usitnila čokolada. Mlijeko zagrijte na vatri do vrenja i postepeno ulijevajte u smjesu. Lagano blendajte dok se sva čokolada ne otopi i krema ne postane glatka. Prelijte u posudice i stavite u hladnjak na barem sat vremena.
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
jaje, 2 žlice ruma, 170 g tamne čokolade, 2 žlice kristal šećera, 150 ml mlijeka, prstohvat soli
Broj osoba: 2
Priprema: 10 minuta