To je to što me zanima!

Čokoladna krema iz blendera

Mlijeko zagrijte na vatri do vrenja i postepeno ulijevajte u smjesu. Lagano blendajte dok se sva čokolada ne otopi i krema ne postane glatka. Prelijte u posudice i stavite u hladnjak
Vidi originalni članak

Priprema:

Jaja, šećer, sol, nasjeckanu čokoladu i rum stavite u blender. Kratko blendajte kako bi se smjesa sjedinila i dodatno usitnila čokolada. Mlijeko zagrijte na vatri do vrenja i postepeno ulijevajte u smjesu. Lagano blendajte dok se sva čokolada ne otopi i krema ne postane glatka. Prelijte u posudice i stavite u hladnjak na barem sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

jaje, 2 žlice ruma, 170 g tamne čokolade, 2 žlice kristal šećera, 150 ml mlijeka, prstohvat soli

RECEPT IZ 1964. GODINE Recept za domaći 'Zdenka' sir pronašli smo u staroj kuharici

Broj osoba: 2

Priprema: 10 minuta


 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 08.04.2024.

    prekrasno 

Komentiraj...
Vidi sve komentare