To je to što me zanima!

Cool hoteli imaju sobu iz bajke, Batman-pećinu i 'treki' letjelicu

Soba samo za princeze može se rezervirati u Disneylandu u Anaheimu, Batmanova pećina skupo se plaća za tri sata, a tu su i podvodne čari apartmana Julesa Verna
Vidi originalni članak

Svi ljubitelji slatkiša u posebnom apartmanu u Renaissance New York Hotelu 57 pod imenom "Zemlja slatkiša" mogli bi se osjećati kao doma. Apartman je uredila trgovina slatkiša Dylan's Candy Bar, a više od 135 kilograma slatkiša, lizalica, gumenih medvjedića je jestivo. Cijena apartmana iznosi oko 15.000 kuna po danu. 

Hotel u ledu

Idealno mjesto za poklonike znanstveno fantastičnog filma "Tron" jest soba u Ledenom hotelu u Jukkasjärvi u Švedskoj. Sobu su dizajnirali Ben Rousseau i Ian Douglas-Jones, inače veliki obožavatelji filma, koji su uspješno spojili led i neonska svjetla. U hotelu se spava na -5 Celzijevih stupnjeva, a kako se preko ljeta ljeta u potpunosti otopi, umjetnici i arhitekti ga grade svake godine iznova. Inspiraciju za nove ideje crpe iz rijeke Torne. Cijena noćenja iznosi oko 520 kuna preko tjedna, a za vikend oko 820 kuna. 

Raj za "trekije"

Pravi "treki" će svakako htjeti odsjesti u hotelu FantaSuite Hotel u West Bend u američkoj državi Wisconsin koji nudi spavanje u svemirskoj letjelici. Unutar letjelice je okrugli krevet u koji stane i do 10 ljudi, a soba je poput svemira u malom. Prvo što ćete ujutro vidjeti jesu planeti i zvijezde.  

Batmanova pećina

Hotelska soba pretvorena u pećinu u kakvoj živi nenadmašivi Batman namijenjena je isključivo odraslima. Tajvanski Eden motel u Kaohsiung Cityju je u najam sobe uključio i seksi igračke, zavodljivo donje rublje i lubrikante, a cijena za tri sata iznosi oko 285 kuna. Uzglavlje kreveta krasi Batmanov znak, a zidovi su ispunjeni posterima u njegovu čast te šišmišima koji vise sa stropa. 

Moja kućica na drvetu

Svi koji žele barem na tjedan dana živjeti kao Robinson Crusoe mogu to u kućici na drvetu Hana Lani u Mauiju. Resort uključuje veliko zemljište u kojem možete uživati u organski proizvedenoj hrani, vrtovima i prekrasnim orhidejama. 

Poput Julesa Vernea 

Jedinstveni doživljaj za sve koji obožavaju more nudi Julesova podvodna koliba u Key Largu na Floridi. Soba je smještena u podmorju s velikim prozorom kroz koji možete promatrati bogati život podmorja. Idealna je za novopečene mladence koji žele biti sami, a jedino društvo mogu im biti znatiželjni ronioci. Cijena za mladence iznosi oko 8000 kuna po noći. 

Soba iz bajke

Soba dostojna prave princeze dio je Disneylanda u Anaheimu u Kaliforniji. U apartmanu možete spavati u krevetu s baldahinima i pritom se buditi s pogledom na likove iz bajke koji su smješteni u staklenim vitrinama. Odmarati se možete i u kupaonici koja izgleda poput rimske kupelji. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_139303 20.04.2012.

    Od svega ovdje viđenog još su me najviše privukle one kućice na stablu....fora!

  • pametnjakuša 19.04.2012.

    jooooooj, predivno!

  • Iliana 19.04.2012.

    Mogla bih provesti koji tjedan u onim kućicama na drvetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare