To je to što me zanima!

Da olakša curici s leukemijom sestra joj otplesala 'Zvončiće'

Privikavanje na bolnicu malenoj Pearl Monroe (3) je teško palo, ali onda joj je medicinska sestra Marcia Love-Bowens vratila osmijeh na lice. Na mobitelu je upalila pjesmu “Jingle Bell Rock” te počela pjevati i plesati
Vidi originalni članak

Trogodišnjoj Pearl Monroe iz Sjeverne Karoline liječnici su prošli tjedan dijagnosticirali leukemiju. Djevojčica je odmah krenula s kemoterapijama u dječjoj bolnici Brenner. Iako nije jasno koji oblik leukemije ima, liječnici tvrde da ima velike šanse za izlječenje, ali da će biti potrebno nekoliko godina borbe.

Privikavanje na bolnicu i kemoterapije malenoj Pearl je teško palo, ali onda joj je medicinska sestra Marcia Love-Bowens vratila osmijeh na lice. Kad je vidjela da je Pearl tužna, na svojemu mobitelu upalila je pjesmu “Jingle Bell Rock” te počela pjevati i plesati kako bi je zabavila. Malena Pearl je bila oduševljena.

Otac malene djevojčice, Chad, koji je inače reporter, za FOX8 je snimio videozapis i rekao kako je Marcia samo dio nevjerojatne pedijatrijske onkološke ekipe koja se brine za njegovu kćer. Love-Bowens i ostatak onkološkog tima su rekli da ne samo da će nastaviti liječiti malenu Pearl, nego će i svaki dan navijati za njezino što brže izlječenje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 29.11.2019.

    Ponekada je malo dovoljno kada ti je teško i lijepo je vidjeti da postoje ljudi, koji znaju što učiniti.. u pravom trenutku. Dirljivo i uzvišeno.

  • NaIvka1 28.11.2019.

    Pedijatrijska onkologija, koja tezina u tim rijecima, da se smrznes. A onda ovako nesto razveseli malo dijete 💓

Komentiraj...
Vidi sve komentare