Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Da olakša curici s leukemijom sestra joj otplesala 'Zvončiće'

Privikavanje na bolnicu malenoj Pearl Monroe (3) je teško palo, ali onda joj je medicinska sestra Marcia Love-Bowens vratila osmijeh na lice. Na mobitelu je upalila pjesmu “Jingle Bell Rock” te počela pjevati i plesati

Foto: Facebook
2 komentara

Trogodišnjoj Pearl Monroe iz Sjeverne Karoline liječnici su prošli tjedan dijagnosticirali leukemiju. Djevojčica je odmah krenula s kemoterapijama u dječjoj bolnici Brenner. Iako nije jasno koji oblik leukemije ima, liječnici tvrde da ima velike šanse za izlječenje, ali da će biti potrebno nekoliko godina borbe.

Privikavanje na bolnicu i kemoterapije malenoj Pearl je teško palo, ali onda joj je medicinska sestra Marcia Love-Bowens vratila osmijeh na lice. Kad je vidjela da je Pearl tužna, na svojemu mobitelu upalila je pjesmu “Jingle Bell Rock” te počela pjevati i plesati kako bi je zabavila. Malena Pearl je bila oduševljena.

God’s helpers.

Posted by Chad Tucker on Monday, November 25, 2019

Otac malene djevojčice, Chad, koji je inače reporter, za FOX8 je snimio videozapis i rekao kako je Marcia samo dio nevjerojatne pedijatrijske onkološke ekipe koja se brine za njegovu kćer. Love-Bowens i ostatak onkološkog tima su rekli da ne samo da će nastaviti liječiti malenu Pearl, nego će i svaki dan navijati za njezino što brže izlječenje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message