To je to što me zanima!

Dečki antitalenti: Žene pokazale kako one slikaju muževe i kako oni njih - razlika nevjerojatna!

Bez obzira radi li se o ulovljenom trenutku ili je u pitanju jedna od deset fotografija s različitim pozama, garantiramo da djevojke znaju napraviti fenomenalne fotografije svojih dečkiju. Ali dečki...
Vidi originalni članak

Većina ljudi ima nezdravu opsesiju svojim telefonom i iako bi mnogi od nas trebali poraditi na skraćivanju vremena koje provode s ovim ekranom, u današnje vrijeme smo u ipak u svakom trenutku spremni snimiti fantastičan trenutak. 

POGLEDAJTE VIDEO: prvi selfie room u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No način na koji to žene rade, i onaj na koji to rade njihovi dečki i muževi je neusporediv. I dok dečki od svojih boljih polovica dobivaju gotovo profesionalne fotografije te na njima izgledaju poput modela, to se ne može reći i za njih. Većina tih slika su mutne, ulovljene iz ptičje ili mišje perspektive te vrlo često i posramljujuće. 

Korisnice TikToka su podržale ovo mišljenje objavljujući sramotne fotografije njih koje su fotografirali njihovi dečki i za usporedbu objavile fotografije koje one snime. 

Pa pogledajmo:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. I za kraj, jedna izuzetno laskava fotografija

POGLEDAJTE I OVAJ VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hvala bogu što sam ateist 14.07.2021.

    Nije mi jasno čemu se te cure čude - fotografije nas muškaraca jednostavno su ljepše od njihovih jer smo i mi ljepši od njih.

  • 13.07.2021.

    Zašto bih slikao ženu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare