To je to što me zanima!

Dizajneri interijera: 'Ovo je šest najgorih boja za ulazna vrata'

Najsigurnije je birati pastelne nijanse, no ipak treba slušati i sebe. Na kraju je ipak najvažnije da je to boja koju obožavate i koja vas čini sretnim svaki put kad se vratite kući, kažu dizajneri
Vidi originalni članak

Stručnjaci za uređenje interijera kažu da su bijela ulazna vrata danas sve samo ne moderna i poželjna. Smatraju da su bila 'in' desetljećima, ali sad želite boju koja će vašu kuću učiniti upečatljivom. Osim toga, napominju kako bijela vrata brzo djeluju prljavo i gube sjaj.

POGLEDAJTE VIDEO o bojama:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naravno, ponekad nemate izbora ako kupujete PVC ulazna vrata, ali ukoliko ih sami bojate ili birate od nekih drugih materijala, izaberite bilo što samo ne bijelu boju - savjetuju stručnjaci tvrtke Door Supplies Online.

Sljedeće na njihovom popisu su jarke boje koje po njima nisu pogodne za ulazna vrata jer mogu izgledati odlično ljeti, ali ostatak godine baš i ne toliko dobro.

'BOJA IMA ENERGIJU' Ove tri boje ne smijete imati u spavaćoj sobi ako se želite kvalitetno naspavati i odmoriti

- Umjesto toga, odlučite se za pastelnu verziju željene boje kao što su, recimo, kadulja zelena ili pačje plava - pojasnili su.

Također, možda ste pomislili da će crna vrata izgledati elegantno, ali zapravo će vam samo zadati glavobolju.

- Budući da crna boja upija toplinu, drvo se ubrzo može početi širiti i deformirati pa vrata više neće dobro sjedati u okvir - kažu.

- Tamnoplava je još jedna vrlo popularna boja, no s njom su ljudi posljednjih godina toliko pretjerali da više nema željeni učinak kojem se nadate. Osim toga, takva boja na vratima može izgledati sivo i prljavo, ovisno o vremenu i vanjskom izgledu kuće - pojasnili su.

Ni tamnozelena, po njima, nije dobar izbor. 

- Tamnije nijanse zelene zapravo znaju biti u kontrastu s prirodnim okruženjem, a ne stopiti se s njim - objasnili su.

NOVI TREND 2023. Ovog proljeća poželjet će je svaka žena: Ona je hrabra, neustrašiva, odvažna i moćna

Kažu da se treba kloniti i smeđe boje.

- Ta boja ponekad zna biti vrlo izazovna, jer se teško usklađuje s bilo kojom drugom vanjskom. Također, postoje dobre šanse da će smeđa ulazna vrata djelovati zastarjelo - napominju.

Zaključili su da je najsigurnije birati pastelne nijanse boja, no ipak treba slušati i sebe.

- Na kraju je ipak najvažnije da je to boja koju obožavate i koja vas čini sretnim svaki put kad se vratite kući - naglasili su, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beba maza 07.03.2023.

    Crvena . :-)

  • Anakin S 07.03.2023.

    Najbitnije je da su dizajneri interijera zaključili kako treba slušati sebe za ton vrata eksterijera ..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare