To je to što me zanima!

Dječak (11) je za Božić dobio obitelj o kakvoj je uvijek sanjao

Preplavile su ga emocije dok se približavao kraju pisma, briznuo je u plač i drhtavim glasom je rekao da pristaje. Dugo je plakao dok ga je teta snažno grlila, ljubila i ponavljala da vole
Vidi originalni članak

Carter Wyles (11) iz SAD-a Božić je proveo okružen tetom i rođacima. Tog jutra nije ni sanjao da će dobiti najljepši božićni poklon ikad. Sjedio je ispred bora i otvarao zadnju kutiju, nakon što je dobio pregršt darova. No u ovoj nije bilo igrački ili odjeće, već fotografija tetine obitelji i pismo.

ODVAJAO OD PLAĆE Vozač školskog busa svakom djetetu s rute kupio božićni dar

Na komadu papira je pisalo:

Carter

Ovo je najnovija fotografija naše obitelji. Svi mi bi voljeli kada bi se i ti našao na našoj idućoj slici i postao dio naše obitelji.

Carter, bi li ti volio postati Kiphart, naš sin i brat?

Volimo te

Dječaka su preplavile emocije dok se približavao kraju pisma, briznuo je u plač i drhtavim glasom je rekao da pristaje. Dugo je plakao dok ga je teta Laeh Kiphart snažno grlila, ljubila i ponavljala koliko ga vole. 

Rekli su mu da u njihovoj kući sada može ostati zauvijek. Potom su se našalili da, zapravo, može biti dok ne napuni 18, a onda će ga izbaciti. Tada se malo smirio i nasmijao.

- Nismo to planirali. U nedjelju navečer suprug i ja smo razgovarali s djecom o tome. Carter je došao živjeti kod nas jer je imao loš život sa svojom biološkom obitelji. Blagoslovljeni smo što je postao dio naše obitelji. On je dobar dječak - rekla je njegova teta koja već ima sedmero djece.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • eustahije_brzic 28.12.2018.

    Ebate ovo me pogodilo. Bas mi je drago da jos ima ovako dobrih ljudi. Super bozicna prica.

  • maf 28.12.2018.

    E to treba pokazati Saboru i nadležnim iz nadzorove a ne samo pametovat.....

  • 28.12.2018.

    E ovaj filmić treba prikazati onoj zadrtoj bratiji u Saboru, koja se upire rukama i nogama da bi promivirala svoje svjetonazore, a pri tome uopće nemaju na umu siročiće iz domova. Sram ih može biti na kraju 2018. g. da su sve radili osim onog što su trebali raditi i ta što su masno preplaćeni, a to je fleksibilan i brz zakon o udomljavanju. Prošle godine iz doma u Nazorovoj ( Zgb) posvojeno je samo JEDNO DJETE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare