Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Dječak (11) je za Božić dobio obitelj o kakvoj je uvijek sanjao

Preplavile su ga emocije dok se približavao kraju pisma, briznuo je u plač i drhtavim glasom je rekao da pristaje. Dugo je plakao dok ga je teta snažno grlila, ljubila i ponavljala da vole

8 komentara

Carter Wyles (11) iz SAD-a Božić je proveo okružen tetom i rođacima. Tog jutra nije ni sanjao da će dobiti najljepši božićni poklon ikad. Sjedio je ispred bora i otvarao zadnju kutiju, nakon što je dobio pregršt darova. No u ovoj nije bilo igrački ili odjeće, već fotografija tetine obitelji i pismo.

ODVAJAO OD PLAĆE Vozač školskog busa svakom djetetu s rute kupio božićni dar

Na komadu papira je pisalo:

Carter

Ovo je najnovija fotografija naše obitelji. Svi mi bi voljeli kada bi se i ti našao na našoj idućoj slici i postao dio naše obitelji.

Carter, bi li ti volio postati Kiphart, naš sin i brat?

Volimo te

Dječaka su preplavile emocije dok se približavao kraju pisma, briznuo je u plač i drhtavim glasom je rekao da pristaje. Dugo je plakao dok ga je teta Laeh Kiphart snažno grlila, ljubila i ponavljala koliko ga vole. 

Rekli su mu da u njihovoj kući sada može ostati zauvijek. Potom su se našalili da, zapravo, može biti dok ne napuni 18, a onda će ga izbaciti. Tada se malo smirio i nasmijao.

Foto: Screenshot/Pixsell/Reuters

- Nismo to planirali. U nedjelju navečer suprug i ja smo razgovarali s djecom o tome. Carter je došao živjeti kod nas jer je imao loš život sa svojom biološkom obitelji. Blagoslovljeni smo što je postao dio naše obitelji. On je dobar dječak - rekla je njegova teta koja već ima sedmero djece.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message