To je to što me zanima!

Dječak 'poludio' što će dobiti opet seku: Moj život vode cure

Dječak je cijelu večer bio ljut, no kada je prespavao i ohladio se, počeo je pokazivati znakove veselja i uzbuđenja, jer - ipak će sad prvi put u životu nekome biti stariji brat
Vidi originalni članak

Anastasia Shields (28) iz Tewkesburyja u Velikoj Britaniji promatrala je svojeg 7-godišnjeg sina kako odlazi bijesan nakon što je saznao da neće dobiti brata, već još jednu 'dosadnu' sestru. Harvey-Jay najprije se rasplakao, a potom se shrvan zatvorio u sobu. Zbilja su ga razočarali, razmišljao je.

RODIO SE U 27. TJEDNU Palčić Izak imao je 770 grama: Danas je veseo i zdrav dječak

I dok je on sjedio u suzama razmišljajući kako život nije pošten, okupljena obitelj je slavila, mnogima je cijela situacija bila simpatično komična.

Sve je počelo kada su Harvey-Jay i njegova starija sestra Lilly (10) u kuhinji bušili crne balone iz kojih su ispadale bijele konfete, a drama je počela nakon što je iz jednog ispala ružičasta loptica, što je bio znak da je ultrazvuk pokazao curicu. 

I dok su majka i Lilly slavile s ostatkom obitelji u kuhinji, otac je 7-godišnjaka tješio i slušao kako mu razočarano govori: 'Moj život vode cure', 'Bio sam siguran da je brat'... Dječak je cijelu večer bio ljut, no kada je prespavao i ohladio se, počeo je pokazivati znakove veselja i uzbuđenja, jer - ipak će sad prvi put u životu nekome biti stariji brat.

- Tijekom ultrazvuka je stalno ponavljao 'Moj brat' i već planirao kako će se igrati s autićima. Njegova sestra je navijala za curicu pa ga je pogodilo i to što je ona pobijedila. Trebalo mu je dosta vremena da se smiri - ispričala je majka.

- Cijelu noć je bio nemiran. Sljedećeg jutra me zagrlio i poljubio mi trbuh. Rekao je: 'U redu je sve dok ja mogu birati odjeću za bebu'. Sad je uzbuđen što će biti nekome stariji brat. Kaže da će nova seka sjediti s njim u stolici, a on će joj čitati knjige - dodala je, a prenosi Daily Mail.

Pogledajte i video snimku:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tinkywinky 11.02.2020.

    Nek kaze tati da udara zguza,i strogo u lijevu stranu i bice braco;))simpatican malisa!

  • 11.02.2020.

    mališa je spoznao istinu jako rano ... "moj život vode cure" ... pomiri se s tim

  • tea7777 11.02.2020.

    a mis mali😔 i dok vecina roditelji zeli imati i sina i kcer..djeca se uglavnom slazu sa bolje ako su istog spola..imaju slicnije interese,nego kada su suprotni spolovi u pitanju..i sama sam bila jedinica medju tri decka..iako su bili moji zastitnici i volim ih nista manje zbog toga, moram priznati da mi fali sestra, oni su muski, uvijek su se nekako vise igrali zajedno muskih igara, nitko se nije od njih igrao samnom lutkama😂😂 ili ono cime se cure vec igraju..tako da, eto danas imam dva sina, iako je razlika 5god., odlicno se slazu, imaju stvari koje ih podjednako zanimaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare