To je to što me zanima!

Djevojka zaspala u vlaku, a ono što je nepoznati muškarac tada napravio mnoge je oduševilo

Nepoznati muškarac odlučio je sjesti nasuprot djevojke koja je spavala u vlaku. Naime, kako je u vlaku bila grupa pijanih muškraca, želio je biti siguran da ona može u miru spavati dok su oni tamo
Vidi originalni članak

Putovanje u javnosti ponekad može bit nesigurno za žene, osobito kasno u noć. Ipak, putovanje vlakom jedne djevojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO: Plan za dobar san

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sabrina Aloueche objavila je što se dogodilo na svom Twitter profilu, gdje je priznala da je u početku mislila da je čovjek čudak, ali to je bilo prije nego što je otkrila što je učinio za nju. 

ZA KVALITETAN SAN Najbolja poza za spavanje: Više se nećete buditi ukočeni i kruti

- Sinoć, tijekom četverosatnog putovanja natrag u London, zaspala sam i to čvrsto. Sjedila sam za stolom sama, a torba i mobitel su mi stajali na stolu. AirPods u ušima s uključenom glazbom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primijetila sam da je uz grupu vrlo pijanih momaka na drugoj strani vlaka bio jedan muškarac - napisala je u objavi.

I taj muškarac odlučio je sjesti baš nasuprot nje za stol. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, kao što on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. No, kako je silazila s vlaka, nepoznati muškarac odlučio joj je otkriti istinu o svojim namjerama.

PRONAŠLA SE U MAJČINSTVU Ona je samohrana majka i ima 14 djece: 'Svi vodimo veganski način života i super nam je'

- Potapšao me po ramenu i rekao: 'Nisam te htio prestrašiti, samo nisam želio da spavaš bez nadzora'. Cijelo je vrijeme sjedio ondje kako bi se uvjerio da mogu sigurno spavati - objasnila je. Njezina je objava postala viralna, a mnogi su bili oduševljeni postupkom ovog muškarca.

- Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebali biti poput njega - komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: 'Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma tko on bio', prenosi Mirror.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nap 13.10.2021.

    bravo dobar čovjek

  • 13.10.2021.

    Tako bi i nasi momci😁

  • ...15... 12.10.2021.

    Uskoro čitamo nastavak priče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare