To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za subotu 30. ožujka: Vage će tražiti darove, a Bikovi idu na odmor u vikendicu

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 30. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Želite li nešto promijeniti u svom životu, a imate sve preduvjete da to i napravite, trenutak je za djelovanje. Osobito zadovoljstvo predstavljat će vam upoznavanje novih ljudi, zabava, putovanja i flert. Obitelj i dom bit će najaktivnije područje života. Odazovite se ponudi za putovanje, makar ona pristigla u nezgodnom trenutku!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Obavljat ćete nekoliko poslova odjednom, a netko će se sjetiti i da ste mu davno nešto obećali. Porast će obiteljski angažman, mnogi će svjedočiti o prekretnici u životima svojih roditelja. Vikendica na selu ili moru trebala bi biti vaša mirna Uskršnja oaza. Putujete li, ne pretrpavajte se nepotrebnom prtljagom.

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Morate li posjetiti rodbinu koju odavno niste vidjeli, dočekat će vas raširenih ruku. Partner nešto očekuje od vas. Pogledajte u kalendar i prisjetite se prošlosti – možda se radi o značajnom trenutku kojeg obilježava baš današnji dan. Žene ovog znaka primit će se velikog pospremanja i pečenja kolača, ali će vas stalno nešto ili netko ometati u tome.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Morate li jutro provesti na radnom mjestu, a događaji na poslu vam pokvare raspoloženje, ne dopustite da vas ono prati i kad radno vrijeme prođe. Kad dođete kući, ne pričajte o problemima nego se posvetite blagdanskim pripremama. Potrudite se da vaš dom zablista osobitim ugođajem, za što će biti dovoljan pokoji maštoviti ukras.

MOĆNI I PAMETNI Najinteligentniji horoskopski znakovi: Jedan ima naglašeno šesto čulo i ne da manipulirati

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Iako će vam dan započeti mirno, provest ćete ga prilično aktivno. Mogli biste uređivati vrt oko kuće, presađivati cvijeće ili se prihvatiti pospremanje balkona. U jeku posla posjetit će vas susjed ili prijatelj. Ne zaboravite pripremiti prikladne darove djeci. Ako ste mlađi, prihvatit ćete poziv za kavu ili cjelovečernju zabavu.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Netko će vas gnjaviti svojim problemima kojima nećete pridavati pozornost. Manje razumijevanja imat ćete i za partnera, a potrebe zajednice teško će vam pasti. Maštat ćete o slobodi i životu bez obaveza. Kraće putovanje pokazat će se kao pun pogodak. S mlađima će vam trebati više strpljenja – zaposlite ih bojanjem pisanica.

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Žurno ćete dovršavati poslove, kako biste u stigli pripremiti sve ono čime želite iznenaditi svoje najbliže. Obilazit ćete trgovine, pomno birati darove te uživati u sadržajima koji se nude. Ženske će pripadnice znaka s mnogo ljubavi uljepšavati kućno ognjište, dok će mlađi i oni bez većih obiteljskih obveza uživati u izlascima i druženju.

PUNO TRAŽE, ALI PUNO I DAJU 5 znakova Zodijaka koji imaju previsoke kriterije u ljubavi

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Trebat će vam odmora od svakodnevice, pa će biti idealno ako se uputite negdje u prirodu i provedete dan drukčiji od ostalih. Pozabavit ćete se svojim ljubavnim životom. Ako rezultati izostaju, promijenite taktiku, ali neka bude što miroljubivija. Bez grižnje savjesti odvojit ćete iznos novca i potrošiti je za osobne potrebe.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Možete očekivati promjene u susjedstvu, zanimljivo putovanje ili sudjelovanje u pozitivnim životnim promjenama bliskog rođaka. Nastojte dijeliti kućne poslove, a dio aktivnosti delegirati ukućanima. Neke će zaduženja zadržavati izvan doma, a mogli biste otputovati na nekoliko dana i posjetiti svoje najbliže.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 2
Zdravlje: 3

Susreti s bivšom ljubavi vrlo je izvjesna, kao i mogućnost vašeg vraćanja u odnos, osobito ako shvatite da još uvijek snažno reagirate na njezinu blizinu. Izbjegavajte sumnjive izvore informacija jer neki vam ljudi, unatoč nasmijanom licu, neće biti prijatelji i diskretno će raditi protiv vaših interesa.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Odlučili ste se posvetiti sebi i nikome nećete dopustiti da vas prekine u omiljenim blagdanskim ritualima. Dio vremena posvetit ćete kućnim obavezama, koje će vas opuštati. Možda ćete odgoditi jedan susret i uživati u gledanju TV programa, a oni željni zabave razmatrat će mjesta na kojima se večeras mogu dobro provesti.

DREVNA ASTROLOGIJA Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Planeti vam donose previranja i nedoumice. Osjećat ćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite si nekoliko sati odmora, stvorite si ugođaj koji vas opušta. Ne zanemarujte ljubav i osjećaje. Osobe koje vas vole pokazat će vam da im je stalo do vas, usprkos vašim sumnjama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • starii_vatrogasec 0076 30.03.2024.

    Treba biti aktivan na sviim poljima . 🤠

  • *KRALJICA* 30.03.2024.

    Za račice , vikend je za odmor . :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare