To je to što me zanima!

Dobitnici nagrade za najbolju dostavu u Engleskoj - biste li probali ove ogromne sendviče?

Njihov impozantan jelovnik pomogao im je osvojiti žiri. Osvojili su novčanu nagradu za ulaganje u posao. Ovogodišnja dodjela usmjerena je na potporu tvrtkama koje su bile na udaru teških gospodarskih prilika
Vidi originalni članak

Prodavaonica sendviča u Bristolu proglašena je najboljim restoranom za dostavu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj na dodjeli nagrada Uber Eats - pobijedivši McDonald's i KFC, nadmašivši tisuće restorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon nekoliko krugova javnog glasovanja, Sandwich Sandwich je sudjelovao u intenzivnom ocjenjivanju s drugim nacionalnim finalistima iz cijele Engleske i Irske.

Njihov impozantan jelovnik pomogao im je osvojiti žiri, uključujući Prue Leith i Monicu Galetti, koji su raspravljali i zajednički došli do konačnog pobjednika.

SUPER RECEPTI Odlične ideje za ručak koji se nosi na posao: Gyros sendvič, šareno varivo, tjestenina...

Osvojili su 115.658 funti za ulaganje u svoj posao.

- Teško je riječima opisati koliko nam znači biti pobjednikom Uber Eats nagrade za restoran godine. Proces je bio tako uzbudljiv od početka do kraja i bilo je nevjerojatno sudjelovati zajedno s ostalim finalistima. Svaka čast našem restoranskom timu kod kuće u Bristolu, našoj obitelji i, naravno, Uber Eatsu na podršci koja nas je dovela do ovog trenutka. Ovo ulaganje učinit će naše ambicije da rastemo kao obiteljska tvrtka stvarnošću - rekao je Josh Kleiner, vlasnik tvrtke.

Matthew Price, regionalni generalni direktor Uber Eatsa u UKI-u i sjevernoj Europi čestitao je Sandwich Sandwichu, pobjedniku izbora za restoran godine, komentirajući kako su pobijedili oštru konkurenciju tisuća drugih restorana kako bi postali pobjednikom.

- Bilo je ovo vrlo izazovno vrijeme za male restorane diljem zemlje koji su se suočili s vrtoglavim porastom troškova hrane i energije. Želimo odigrati svoju ulogu u pružanju podrške i zaštiti najboljih malih poduzeća i nedovoljno zastupljenih grupa u restoranskoj industriji putem naših nagrada - istaknuo je Price.

Ovogodišnja dodjela nagrada usmjerena je na potporu neovisnim tvrtkama koje su bile na udaru teških gospodarskih uvjeta s kojima se zemlja suočila.

BOGATSTVO OKUSA Recept za super ukusni sendvič: Osvježit će vas i pružiti vam dovoljno energije za cijeli dan

Nedavno istraživanje Uber Eatsa među partnerima restoranima pokazalo je da 65 posto trgovaca smatra da nemaju dovoljno osoblja, dok 70 posto navodi inflaciju i 64 posto troškove energije kao svoje primarne poslovne brige.

Tvrtka je otvorena 2010. kao Cothan Sandwich Co prije rebrendiranja u Sandwich Sandwich dvije godine kasnije, prenosi Daily Mail.

PREHRANA ZA ENERGIJU I MOZAK Kod kuće pripremite najbolje zdrave obroke za školarce: U sendvič stavite špinat, mrkvu...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nepopraljivo 11.10.2023.

    Engleska i dobra hrana ne idu u istu rečenicu.

  • 11.10.2023.

    U moja usta stanu dva takva . Ha ha

  • sarcasmo 11.10.2023.

    vrh engleskih nacionalnih jela

Komentiraj...
Vidi sve komentare