To je to što me zanima!

Dosta vam je muškaraca? Sada možete u hotel samo za žene

Iako se ovaj hotel na Mallorci s ponosom naziva 'prvim hotelom samo za žene', uprava će ipak morati zaposliti i nekoliko muškaraca, zbog španjolskog zakona o rodnoj diskriminaciji
Vidi originalni članak

Som Dona Hotel u Porto Cristu prvi je hotel u Španjolskoj koji svoja vrata otvara - isključivo ženama - i to od 14 godina na više, koje se žele maknuti od svakodnevnog stresa i suprotnog spola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hotel Som Dona ima 39 soba, bazen, terasu na krovu, restoran i wellness centar u kojem posjetiteljice mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima, ali moguće je da će im takve usluge pružati muški zaposlenici jer će uprava hotela, da zadovolji španjolski zakon o diskriminaciji, ipak morati u 'only ladies' hotelu zaposliti nekoliko pripadnika jačeg spola.

Hotelom upravlja kompanija Som Hotels, a cijena noćenja je od 75 funti (oko 620 kuna) na više. Gošće mogu uživati i u "zdravoj kuhinji koja ne deblja".

BILO JE I PREVELIKIH... Prostitutka otkrila prosječnu veličinu penisa svojih klijenata

- Odvažnim uređenjem nadahnutim ženskim značajkama, ovaj moderan, funkcionalan i jedinstven hotel u Porto Cristou garantira zaista opuštajući odmor na morskoj obali okruženoj bujnim raslinjem.

Ovdje možete uživati ​​u najboljoj zdravoj kuhinji, wellnessu, bazenu, besplatnom WiFi, udobnim sobama, salon baru i jedinstvenoj atmosferi kreiranoj za žene - stoji u opisu na službenoj stranici hotela.

Izvršna direktorica Som Hotelsa Joan Enric Capellá kaže da je ideja o osnivanju hotela samo za žene nastala zbog "trenda koji se počeo uočavati u poslovnom svijetu, koji svoja vrata sve više otvara i ženama". Dodala je za Daily Mail kako je Som Dona '"inovativni projekt koji će pomoći da Mallorca ostane top destinacija u turizmu'.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Borna.2 04.10.2019.

    A ako nam je npr dosta homoseksualaca, ima li neki hotel ili barem apartmani za samo hetero osobe? Čisto npr?

  • BMP 03.10.2019.

    Koja nocna mora, ne zbog diskriminacije, nego si samo zamislite npr. 100 zena na jednom mjestu bez ijednog muskog kao ispusnog ventila. Pa tri su vec previse jer bilo koje dvije uvijek suruju protiv one trece hahaha, a sta sad, nit prvi nit zadnji "ladies only" biznis koji ce propast. Kad god netko dobije ovakvu "originalnu" i "savrsenu" ideju, a nije proguglo zadnjih 98% propalih "originalnih" i "savrsenih" ideja samo pojacava statistiku. Jer realno, samo je jedna stvar u kojoj su zene apsolutno inferniornije od muskaraca, kad treba trpit sranja drugih zena hahahahha

  • 03.10.2019.

    Ovo se zove legalna diskriminacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare