Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Dosta vam je muškaraca? Sada možete u hotel samo za žene

Iako se ovaj hotel na Mallorci s ponosom naziva 'prvim hotelom samo za žene', uprava će ipak morati zaposliti i nekoliko muškaraca, zbog španjolskog zakona o rodnoj diskriminaciji

14 komentara

Som Dona Hotel u Porto Cristu prvi je hotel u Španjolskoj koji svoja vrata otvara - isključivo ženama - i to od 14 godina na više, koje se žele maknuti od svakodnevnog stresa i suprotnog spola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hotel Som Dona ima 39 soba, bazen, terasu na krovu, restoran i wellness centar u kojem posjetiteljice mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima, ali moguće je da će im takve usluge pružati muški zaposlenici jer će uprava hotela, da zadovolji španjolski zakon o diskriminaciji, ipak morati u 'only ladies' hotelu zaposliti nekoliko pripadnika jačeg spola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elisabeth Schumann (@elisabethschumann)

Hotelom upravlja kompanija Som Hotels, a cijena noćenja je od 75 funti (oko 620 kuna) na više. Gošće mogu uživati i u "zdravoj kuhinji koja ne deblja".

BILO JE I PREVELIKIH... Prostitutka otkrila prosječnu veličinu penisa svojih klijenata

- Odvažnim uređenjem nadahnutim ženskim značajkama, ovaj moderan, funkcionalan i jedinstven hotel u Porto Cristou garantira zaista opuštajući odmor na morskoj obali okruženoj bujnim raslinjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elisabeth Schumann (@elisabethschumann)

Ovdje možete uživati ​​u najboljoj zdravoj kuhinji, wellnessu, bazenu, besplatnom WiFi, udobnim sobama, salon baru i jedinstvenoj atmosferi kreiranoj za žene - stoji u opisu na službenoj stranici hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elisabeth Schumann (@elisabethschumann)

Izvršna direktorica Som Hotelsa Joan Enric Capellá kaže da je ideja o osnivanju hotela samo za žene nastala zbog "trenda koji se počeo uočavati u poslovnom svijetu, koji svoja vrata sve više otvara i ženama". Dodala je za Daily Mail kako je Som Dona '"inovativni projekt koji će pomoći da Mallorca ostane top destinacija u turizmu'.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message