To je to što me zanima!

Doživjeti stotu: Anne i Florence zajedno proslavile rođendan i otkrile svoju tajnu dugog života

Gospođa Brown ima jednu kćer. Gospođa Boycott imala je tri kćeri, od kojih je jedna umrla, i ima sedmero unučadi, šest praunučadi i tri prapraunučadi...
Vidi originalni članak

Jednojajčane sestre blizanke iz Engleske proslavile su 100. rođendan, a jedna je izjavila da se osjeća isto kao kada je imala 50 godina, piše BBC. 

'JAKO NAM JE ZABAVNO' Bake blizanke (84) nose istu odjeću svaki dan: 'Privlačimo pažnju gdje god da se pojavimo'

Anne Brown i Florence Boycott našle su se nakon nekoliko godina na zabavi u četvrtak u Domu za stare i nemoćne u Barnsleyu gdje je smještena Florence. Inače, cijeli su život provele u južnom Yorkshireu.

Bile su okružene prijateljima i čak pet generacija svoje obitelji dok su slavile jubilarni rođendan. Gospođa Brown se prisjetila kako ih čak ni otac nije mogao razlikovati dok su bile djevojčice. 

- Moj tata je bio bespomoćan. Nije znao s kojom komunicira - ispričala je. Dodala je kako su uvijek bile jako bliske, nikada jedna bez druge. 

- Nema baš neke razlike od kada sam imala 50 godina - našalila se Brown. Otkrila je da je tajna dugog života samo mu se prepustiti i ići rano na spavanje. 

- Koračale smo godinu po godinu - i evo nas u stotoj! - izjavile su. 

Sestre su, nakon što su završile školu, dugi niz godina radile u tvornici košulja u Barnsleyu. 

Gospođa Brown ima jednu kćer. Gospođa Boycott imala je tri kćeri, od kojih je jedna umrla, i ima sedmero unučadi, šest praunučadi i tri prapraunučadi.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KusNjega 17.11.2023.

    Ovo više nije dobar život.

  • ,.yoᴜtube. 17.11.2023.

    ko da gledam sebe i svoju frendicu @beba maza :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare